Tam, kad povestuvinė kelionė iš tiesų būtų nepamirštama, pora pasirinko ilsėtis Maldyvuose. Įstabaus grožio salyne profesionalių šokėjų pora praleido kiek daugiau nei savaitę.

Baltas smėlis, skaisčiai mėlyna jūra ir puikus oras – tokia atostogų kombinacija mėgavosi E. Daniūtė ir M. Gozzoli. Trumpalaikiais poros namais tapo jaukus būstas ant vandens.

„Dieve, numiriau ir patekau į rojų“, – pirmąją kelionės dieną įspūdžiais dalijosi Edita.

Netrukus socialiniuose tinkluose poros sekėjai išvydo ir daugiau kvapą gniaužiančių akimirkų, kuriose atsivėrė pasakiško grožio Maldyvų kraštovaizdžiai.

Ir nors ši atostogų kryptis dažniausiai patinka pasyvų poilsį mėgstantiems keliautojams, tiek Edita, tiek Mirko pasirūpino savo fizine forma – abu nepamiršo apsilankymų sporto salėje.

Delfi primena, kad pora susituokė 2019 metais birželį. Pora savo vestuves iškėlė Editos mylimojo gimtinėje Italijoje, o į privačią šventę atvyko dešimtys jaunavedžių artimųjų, bičiulių ir šeimos narių iš viso pasaulio.

Pora šiuo metu gyvena Italijoje ir augina du vaikus – iš pirmos šokėjos santuokos dukrą Evitą ir judviejų bendrą atžalą Romeo.

Europos sportinių šokių čempionė E. Daniūtė ir M. Gozzoli susižadėjo 2016 metais.

Medaus mėnesio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)