Šokių aikštelėje N. Pareigytės ir Tomo Slausgalvio pora, sušokusi kvikstepą, pasirodė paskutinieji. Nors komisija poros pasirodymą įvertino gana palankiai, J. Smoriginui pasirodė, kad N. Pareigytės sceninis įvaizdis, švelniai tariant, nevykęs. Dėl to aštraliežuvio reputaciją turintis choreografas apkaltino merginų grupės prodiuserį Egmontą Bžeską.

„Man šita E.Bžesko euforijos vizija buvo tiesiog kraupi. Kas taip aprengė šitą gražią moterį?“, - rėžė komisijos narys ir po akimirkos tęsė: „Ji turi labai gražias kojas, bet sunkų viršų. Aš jau mačiau, kad čia to E.Bžesko produkcija, mačiau, kur jie pristatė tą dainušką. Čia buvo asociatyvu ir netalentinga, pasikartojimas“, - kalbėjo J. Smoriginas.

Iš pradžių užkulisiuose N. Pareigytės pasirodymą stebėjęs E. Bžeskas kvatojosi klausydamas choreografo, kaip pats vėliau sakė, pezalų, tačiau po kelių akimirkų merginų grupės prodiuseriui tokie J. Smorigino komentarai pasirodė nebejuokingi.

„Nu palauk tu k... aš irgi eterį turiu“, - susierzinimą pusbalsiu užkulisiuose išreiškė prodiuseris.

DELFI E. Bžeskas tikino, kad jis visiškai nesirūpino atlikėjos pasirodymu ir juo labiau, sceniniu įvaizdžiu. Esą N. Pareigytė ir T . Slausgalvis pasirodymo detalėmis rūpinosi patys. E. Bžeskas tvirtino nesuprantąs, kodėl jau nebe pirmą kartą sulaukia tokio J. Smorigino dėmesio.

„Man iš tikrųjų p... tas J. Smorigino dėmesys, nes jis jau vieną kartą yra pasakęs, kad Karinos Krysko veidas yra subjaurotas šou. Tada jau man buvo keista, nes mes su juo esam nepažįstami“, - kalbėjo E. Bžeskas.

Merginų grupės prodiuseris sakė nesuprantąs, kodėl J. Smoriginas jam skyrė tiek kritikos. „Nei aš Nijolę rengiau, nei kūriau įvaizdį. Kai žmogus nežino ir eteryje tai komentuoja, man tai nepatinka, sakau tiesiai šviesiai."

Paklaustas, ar gali J. Smoriginas tikėtis kontratakos, E. Bžeskas iš pradžių sakė, jog dar nėra apsisprendęs. „Jo, galbūt, tiesiog atsibodo tie jo komentarai“, - kalbėjo jis.

„Kai yra neteisybė ir sakoma į eterį... nu kam to reikia. Pirma reikia žinoti, o tada kalbėti. Niekada nepamiršiu J. Smorigino interviu apie K. Krysko, kai jis ją kaltino, kad ši lenda į eterį, o jos veidas yra subjaurotas. Jis pats sau veidą bjauroja eteryje“, - nuomonę apie netikėtą J. Smorigino dėmesį išreiškė E. Bžeskas ir pokalbio pabaigoje pabrėžė, kad būdamas komisijos nario vietoje jis kalbėtų tik tai, ką tiksliai žino, bet ne tai, apie ką numano.

Nors E. Bžeskas įsitikinęs, kad J. Smorigino kritikos gavo visai nepelnytai, nepaisant to vyrukas negailėjo ir gerų žodžių pačiai laidai bei projekto komisijos nariams. Prodiuserio manymu, komisijos nariai dažniausiai puikiai juokauja vertindami šokėjus ir sugeba padaryti labai gerą šou.

„Tik nereikia daryti asmeniškumų. Tai yra neprofesionalumas ir tiek“, - įsitikinęs jis.

TV3 projekto „Šok su manimi“ akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją