Klaipėdos, Panevėžio ir Vilniaus prekybos centruose žmonės galėjo prisidėti prie Lietuvai dainų konkurse atstovausiančios Monikos suknelės gamybos karpant žiedlapius.

Į „Euroviziją“ atlikėjus Klaipėdoje išlydėjęs legendinis krepšininkas Eurelijus Žukauskas prisipažino, kad labai simboliška, kad akcija startuoja uostamiestyje.

„Kai mūsų rinktinę išlydėjo iš Klaipėdos į Europos krepšinio čempionatą, mes parvežėme auksą. Palinkėsiu, kad Vaidui ir Monikai „Eurovizijoje“ sektųsi taip pat gerai", - linkėjo E. Žukauskas.

Jis palaikyti Vaido ir Monikos atėjo su žmona Jolanta ir dukrele Rusne.Visa šeima pasirinko žalios spalvos žiedlapius Monikos suknelei.

Kartu su klaipėdiečiais, Monikos suknelei vienas pirmųjų žiedlapių iškirpo ir jos scenos partneris V. Baumila. Atlikėjas pasirinko mėlynos spalvos žiedlapį.
Monikos Linkytės "eurovizinės" suknelės gamyba
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)