Kūno dizaino studijos „Hypoxi“ atidaryme sutikta moteris DELFI pasakojo, jog šiuo metu domisi aparatais, skirtais pagreitinti medžiagų apykaitą. „Nesilaikau dietų, bet ieškau alternatyvių metodų, kaip pagreitinti medžiagų apykaitą. Žinau, kad nuo to priklauso ir svoris, ir visa savijauta. Girdėjau, kad tai padeda ir lieknėti“, – pasakojo ji.

Anot pašnekovės, ją labiau nei dietos vilioja galimybė išbandyti naujas sporto šakas. „Jei tik kas ką pasiūlo – aš visada už. Man patinka sportuoti, judėti.

Tik mokykliniais metais, kaip ir visos moterys, išbandžiau įvairių dietų, bet visada buvau ir esu už vidinį grožį ir akių spindesį. Gal tai ir nuskambės kaip silpnavalės moters pasisakymas, bet nieko nėra gražiau už tai. Svarbiausia – gera nuotaika ir jausmas, kad esi moteris“, – pasakojo ji.

Tokią savijautą E. Vitulskienei padeda išlaikyti kova su blogomis emocijomis ir žiniomis. Ji stengiasi negirdėti to, kas yra neigiama ir, kiek tai yra įmanoma, atsiriboti nuo tokios informacijos. Žinoma moteris tikina, kad santūriems lietuviams yra būdinga norėti ne švęsti, o liūdėti. „Aš už tai, kad gyvenimą reikia švęsti, o ne apsistatyti rėmais. Jis ir taip vienas ir labai trumpas, todėl reikia jį ir išnaudoti, mėgautis, o ne riboti save“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)