„Mano koncertas Vilniuje bus pats stipriausias. Tiek garso, tiek šviesų, tiek bet kokiu aspektu“, - konstatavo SEL lyderis.

Pasak jo, šįmet rengti šou nepasiekė aukštai jo iškeltos kartelės ir jam yra „ne rodiklis.“

Dainininką pašiurpino Lietuvoje rengiamų koncertų kokybė.

„Tegul tie užsienio dainininkai negalvoja, kad gali į Lietuvą atvežti savo nusenusius šou, kad mes esame kvailiai. Kainos į jų koncertus yra neadekvačios. Mes už gerokai mažesnes kainas parodome geresnį šou“, - nuomonę dėstė Egidijus.

Ir iš tiesų – SEL koncertai Lietuvoje sutraukia milžiniškas minias. Tokiomis negali pasidžiaugti nei populiarūs festivaliai, nei pavienės užsienio žvaigždės. „Padėsiu visus į vietą“, - pažadėjo grupės SEL siela ir pakvietė klausytojus savo ausimis ir akimis išgirsti bei pamatyti įspūdingą grupės šou Vilniuje.

Koncertas, kuriame bus pastatyta daugelį Klaipėdoje pakerėjusi scena-robotas, prilygstanti 8 aukštų namui, kelių valandų E.Dragūno ir muzikantų grupės šou, vyks rugsėjo 2-ąją, sostinės Kalnų parke. Koncertą apšildys reperis Pushaz.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)