„Kitą savaitę esu suplanavęs aplankyti vaikų namus Kauno regione. Noriu padovanoti 1000 bilietų į savo koncertą Kaune. Juos skirsiu mažiesiems iš vaikų namų, taip pat neįgaliesiems, daugiavaikėms šeimoms, - sako SEL lyderis. – Kviečiu prie šios misijos prisidėti ir Kauno savivaldybės atstovus. Artimiausiu metu laukiu laiško iš Kauno savivaldybės socialinio skyriaus, kviečiu vykti į vaikų namus kartu.“

Su atlikėjo komanda Laikinosios sostinės savivaldybės atstovai gali susisiekti šiuo elektroniniu adresu: selfilantropija@gmail.com.

Primename, kad E.Dragūnas 2011 metų vasario mėnesį savo vardo fondo lėšomis Neonatologijos (Naujagimių) centrui nupirko itin reikalingos diagnostinės ir gyvybinėms funkcijoms palaikyti skirtos aparatūros.

Vilniaus universiteto vaikų ligoninės pacientams E. Dragūno fondas skyrė 120 tūkst. litų (apie 35 tūkst. eurų). Didžiąją dalį lėšų VšĮ Egidijaus Dragūno fondas gavo platindamas SEL albumą „Aš kaip žąsis“.

2012-2013 metais 3 vaikams buvo atliktos specialios operacijos – kochlerinės implantacijos. Mažyliams buvo atkurta klausa. Vienos operacijos kaina – 89 tūkst. litų (beveik 26 tūkst. eurų). Pernai iš Egidijaus Dragūno fondo labdarai buvo skirta apie 200 tūkst. litų (apie 58 tūkst. eurų).

Vienintelis grupės SEL koncertas šiais metais vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 5 dieną. Dainininkas yra atskleidęs, kad pasiruošimas išskirtiniam šou jam kainuos 400 000 eurų. Specialiai šiam koncertui E. Dragūnas samdys profesionalus iš Vokietijos. Prašyti užsienio specialistų pagalbos atlikėjas buvo priverstas po to, kai suprato, jog Lietuvoje trokštamos technikos paprasčiausiai nėra.

Pas mus nėra tokių resursų. Baigiau derybas su vokiečių kompanija. Galiu garantuoti: tokio šou Lietuvoje dar niekas nebuvo surengęs“, - užtikrintai kalbėjo SEL lyderis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)