Laidos „LIVE“ metu jos vedėjas Orijus Gasanovas ir dainininko gerbėjai socialiniame tinkle „Facebook“ nepabijojo klausti itin asmeninių klausimų. E. Dragūnas pirmą kartą viešai prakalbo apie naują mylimąją, muštynes su policijos pareigūnais ir brangiausią pirkinį, už kurį atlikėjas „paklojo“ net milijoną eurų.

Su mylimąja Eleonora Sebrova neseniai išsiskyręs atlikėjas papasakojo apie puoselėjamus šiltus jausmus manekenei Kotrynai Kozlovaitei. Merginą dainininkas pažįsta jau 5-erius metus, tačiau laidoje atskleidė ir daugiau pikantiškų detalių – vienu metu Egidijus Dragūnas draugavo su keliomis merginomis. „Su abiejomis vienu metu?“, - klausė Orijus Gasanovas. „Gal net ir su trimis, - atšovė atlikėjas. – Nuvažiavęs į Dubajų aš galvoju: o kodėl jiems leidžiama? Kas čia blogo, jei tu gali padaryti laimingas tris moteris?“.

Egidijus Dragūnas ir Kotryna FOTO montažas: DELFI/Instagram

Dar šių metų kovą dainininkas kalbėjo apie būsimas vestuves su tuometine mergina E. Sebrova, tačiau poros keliai visgi išsiskyrė. Egidijus Dragūnas trečiadienio pavakarę mielai kalbėjo apie naują mylimąją ir atskleidė, kokios merginos jam patinka. „Tvarkingos, išauklėtos, tokios kaip visiems. Ne emigrantės“, - prisipažino jis. „Iš tikro, man kažkas sakė, kad kuo mergina negražesnė, tuo ji geresnė. Kai jau labai negraži, tai kas jai belieka? Bet iš tikro ne. Kuo gražesnė žmogaus išvaizda, tuo jis gražesnis ir vidumi.“

Socialiniame tinkle „Facebook“ dainininko gerbėjai paklausė apie vieną naujausių E. Dragūno pirkinių – oranžinį „Lamborghini“. Internautai klausė atlikėjo: kaip sunku tokį automobilį gauti? „Jisai ne mano, - atsakė SEL’as, patikinęs, kad tai jo 52-ejų metų amžiaus mamos automobilis. – Reikėjo laukti apie metus.“ Paklaustas apie didžiausią pinigų sumą, išleistą ant kokio nors daikto, atlikėjas įvardijo, kad yra išleidęs 1 milijoną eurų, tačiau neatskleidė, kas tai per pirkinys.

Neretai į teisėsaugos akiratį pakliūvantis Egidijus Dragūnas papasakojo apie naujausią incidentą su policijos pareigūnais: „Mes važiavome mašina ir užpuolikai „numušė“ mūsų navigaciją, mes atsidūrėme miške. Po to, jie mus blokavo, o mes juos primušėme, nes galvojome, kad jie užpuolikai. Finale nuvažiavom, bet pasirodo, kad jie buvo policininkai. Tai viskas vyko Lenkijoje, miškuose.“ Paklaustas kokių sankcijų susilaukė atlikėjas, šis patikino, kad nieko jam nenutiko. – Jie viršijo savo įgaliojimus, mes irgi.“

Retai radijo ar televizijos eteryje šmėžuojantis E. Dragūnas atskleidė, kad nuolat sulaukia įvairiausių pasiūlymų sudalyvauti laidose, tačiau per savo karjerą išmoko atsisakyti nereikšmingų projektų. „Kažkuriuo momentu net norėjau pasidaryti tatuiruotę „išmok pasakyti ne“. Kai tave žino, tave kviečiasi visur. Pasakau „taip“, o po to galvoju: kur aš čia einu, ko aš čia einu?“, - svarstė Egidijus Dragūnas.

Visai neseniai E. Dragūnas lankėsi DELFI redakcijoje ir dalyvavo DELFI Gyvai konferencijoje. Apie tai galite skaityti atvirame jo interviu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)