– Adamai, kas Tau suteikia daugiausia pasitenkinimo dirbant dabartinį darbą?

– Labiausiai man patinka tai, kad turėdamas nuosavą verslą galiu būti nepriklausomas. Dirbdamas sau suprantu, kad galiu nuspręsti, kurio darbo imsiuosi, o kurio ne. Be to, pramogų pasaulyje turiu galimybę susipažinti su daugybe žmonių. Anksčiau tik svajojau juos sutikti. Kas dar? Kelionės. Per visą šį laiką apkeliavau daug pasaulio, aplankiau begalę įspūdingų vietų ir susipažinau su kitomis kultūromis.

– Neseniai ėmeisi ir fotografijos. Ką savo kamera stengiesi užfiksuoti?

– Aš vis dar pradedantysis šioje srityje, bet stengiuosi, kad fotografijose atsirastų kitiems suvokiama idėja. Tai gali būti bet kas: emocija, spalvų kombinacijos, pastato kampai. Geriausios nuotraukos tos, už kurių tobulo paviršiaus gali įskaityti pasakojamą istoriją.

– Nemanai, kad kartais žmones į meną pastūmėja dėmesio trūkumas?

– Manau, menas kuriamas dėl daugybės priežasčių. Vieni nori išlieti emocijas ir jiems nesvarbu, ar kas nors tai pamatys, kiti trokšta šlovės. Yra ir tokių, kurie dalydamiesi menu perteikia unikalią patirtį, padeda kitiems suvokti kūrėjo gyvenimo esmę.

– Ar dar kada nors jautiesi vienišas?

– Ne. Turiu nuostabią žmoną, šeimą ir draugų, kurie visuomet palaiko, tad vienišas niekuomet nesijaučiu. Jei kartais būna liūdna, net mano didžioji danų dogė Luna – mieliausias šuo pasaulyje – pasirengusi apsikabinti. Juokinga, kai ši gigantiška draugė, sverianti 70 kilogramų, bando užšokti ant kelių.

– Kas labiausiai pasikeitė, kai vedei?

– Evelina ir aš tęsiame, ką pradėjome. Viskas, kuo toliau, tuo geriau. Pataruoju metu dirbome kaip komanda daugelyje projektų: fotografijos, muzikos, filmavimo srityse. Mus sieja nuostabi partnerystė – įkvepiame vienas kitą.

– Ar pameni, kokios pirmosios mintys aplankė Evelinai tapus Tavo žmona?

– Tą dieną, kai oficialiai tapome vyru ir žmona, Malibu paplūdimyje buvo labai šalta.Nepaisydamas aplankiusios euforijos, visą laiką galvojau, kaip pasirūpinti žmona, kad ji neperšaltų.

Vestuvinei fotosesijai pozavome pučiant nenumaldomam vėjui. Galvojau, kaip greičiau viską baigti ir nuvykti iki mėgstamo restorano, kur laukė vakarienė su šeima, draugais.

Visą interviu su Adamu rasite portale MIESTE.lt

Evelinos ir Adamo vestuvių akimirkos: