„Noriu pasidalinti viena iš tų dienų, kai jaučiausi tarsi Mikė Pūkuotukas Disneilende! Net nežinojau, nei į kurią pusę žiūrėt, nei kaip jaustis. Ar pilve buvo daugiau drugelių, ar jaudulio...“, – tokie jausmai užplūdo atlikėją, kai ji legendinėje „East West Studios“ CBS televizijos serialui „Scorpion“ įrašė lopšinę.

Lietuvaitė liko priblokšta gerąja prasme tik įėjusi į įrašų studiją, kuri dvelkė istorija ir prabanga.

Čia dirbo tokie pasaulinio ryškumo atlikėjai kaip Frankas Sinatra, Luciano Pavarotti, Rihanna, Justinas Timberlake'as , Ariana Grande ar grupė „Nirvana“.

„Prodiuseris norėjo autentiško skambesio 40-ųjų stiliuje, tad įrašas vyko dainuojant iškart su kameriniu orkestru – be ausinių ar monitoriaus“, – įspūdžiais dalinosi Evelina.

Įrašas vyko žymiojoje studijoje Nr.3, kurioje išgaunama unikali 40-60-ųjų metų akustika.

„Šioje studijoje gimė garsusis „The Mamas And The Papas“ „California Dreamin“. Be to, kad tai viena iš gražiausių mano dienų muzikiniam kelyje, tai dar ypatingo grožio kūrinys pasitaikė, prie kurio kūrybos prikišau nagučius ir aš“, – socialiniame tinkle su savo sekėjais naujausiomis žiniomis apie savo veiklą už Atlanto dalinosi E. Anusauskaitė-Young.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)