Mylimieji svarbiausiai savo gyvenimo šventei pasirinko dvyliktukais pažymėtą datą tikėdami magiška jos galia, jog ji lems laimę, sėkmę ir tarpusavio supratimą.

O kaip jie atšventė penktąsias vestuvių metines? „Neturime kažkokių tradicijų, nes esame pakankamai užsiėmę žmonės. Todėl viskas dažniausiai vyksta ekspromtu“, – pasakojo Elegijus, tačiau į klausimą, kokiomis staigmenomis vienas kitą nustebino šįmet, nepanoro atsakyti.

Tiesa, pasimėgauti nors ir trumpomis atostogomis ir ištrūkti kur nors dviese, jiems nepavyks. „Penktadienį pasirodymas, sekmadienį tiesioginė „Lietuvos balso“ transliacija, todėl susisveikinome, susisiurprizinome ir jaukiai praleidome laiką“, – šyptelėjo Elegijus.

Pastaruoju metu įtemptu ritmu gyvenanti pora teigia, jog artimiausiu metu neras laiko ilgesnėms atostogoms. „Visas sausis sudėliotas darbuose, tai, matyt, tik vasarį bus atostogos“, – pasakojo pašnekovas.

Beje, iš anksto atostogų jie neplanuoja, mėgsta spontaniškumą. Lygiai taip spontaniškai, tikėtina, šįmet sutiks ir Naujuosius. „Kažkada galvojome, kur sutikti Naujuosius, o tuo metu sėdėjau prie kompiuterio ir grojo Freddie Mercury „Barcelona“. Pagalvojau, kad dar nebuvo tem buvę, todėl ir nuvykome, – prisiminimais dalijosi Elegijus. – Apskritai neplanuojame kelionių kažkur toli. Tiesiog šauna į galvą, pasiieškome kelionės ir išvažiuojame. Šiais laikais tai ne problema.“

Šiuos Naujuosius Metus Džordana su Elegijumi taip pat ketina sutikti ne scenoje. „Labai daug Naujųjų Metų, taip grubiai tariant, parduotų. Šiuos Naujuosius turbūt sutiksime ramiai, ne darbuose“, – tikino Džordanos mylimasis.

DELFI primena, jog prieš penkerius metus įvykusių vestuvių smulkmenomis rūpinosi jaunikis, todėl nuotaka tapusiai Džordanai daugelis šventės detalių tapo staigmena. Iki santuokos ji buvo susikoncentravusi į naujo albumo įrašus ir suknelę, kurią kūrė viena žymiausių Lietuvos dizainerių Ramunė Piekautaitė. E. Strasevičių vestuvių dieną rengė dizaineris Kęstutis Lekeckas.

Vestuvinė suknelė atidengė nuotakos ant nugaros pasidarytą tatuiruotę su užrašu „Mane teisti gali tik Dievas“.

Dž. Butkutė su E. Strasevičiumi amžinos meilės priesaikos žodžius ištarė Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje, o vėliau ir Kauno rotušėje.

Džordanos ir Elegijaus vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)