Žurnalistų žiniomis, nuoskaudą dėl jį palikusios atlikėjos jaučiantis S.Gorbonas Džordanai skambindavo ir siųsdavo SMS žinutes, reikalaudamas pinigų už tylėjimą. Priešingu atveju, negavęs dešimttūkstantinio atlygio, vyriškis žadėjo garsenybės „juodžiausias“ paslaptis papasakoti žurnalistams ir net rašyti apie tai knygą.Dainininkė kreipėsi į policiją. Pareigūnai dar pernai pradėjo ikiteisminį tyrimą, prieš kelis mėnesius jis buvo baigtas. Tyrimo medžiaga atsidūrė teisme.Dabartinis Dž.Butkutės mylimasis ir vadybininkas situaciją komentuoti griežtai atsisakė. S.Gorbonas šiuo metu gyvena Estijoje ir su drauge augina vaiką.
Džordana Butkutė ir Sergejus Gorbonas Londone, Anglija. 2007-ieji.
Dž.Butkutė šiuo metu yra ištekėjusi moteris, su mylimuoju E.Strasevičiumi atlikėja susituokė praėjusių metų gruodžio 12 dieną. Neseniai moteris grįžo iš didžiulio koncertinio turo po Europą, o šiuo metu įrašinėja naują albumą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)