Visos dainininkės išlydėtuvės buvo gerai apgalvotos, kad šį vakarą nei Džordanai, nei patiems karščiausiems jos gerbėjams netektų nuobodžiauti.

Anot vakaro organizatorės bei geros atlikėjos Dž. Butkutės draugės Ingos Budrienės, atsisveikinimas buvo organizuojamas tarsi didelis palinkėjimas, kad dainininkę sėkmė lydėtų visų gastrolių metu.

Visas vakaras buvo organizuojamas pagal auksines dainininkės frazes, kurias ši mėgsta šmaikščiai išsakyti per savo koncertus. Gerbėjai nepatingėjo šį vakarą jų ir užrašyti ant plakatų - „Džordana ir Afrikoj Džordana“ arba „Aš ne doleris, kad visi mane mylėtų“ ir „Esu paprasta, kaip pirmas rusiškas traktorius“. Pagal šiuos posakius I. Budrienė ir suorganizavo visą atsisveikinimo vakarėlį.

Džordana į klubą „Glamour Latino“ buvo atveža mini traktoriumi, prie kurio susibūrė ir Džordanos gerbėjai. Pastarieji ją pasitiko pasipuošę afrikietiškomis detalėmis, o pasamdytas šokių mokytojas visus kartu mokė šokį „This time for Afrika“.

Dž.Butkutė į ilgiausias gyvenimo gastroles išlydėta afrikietišku trenksmu ir traktoriumi

Klube taip pat dainininkę pasitiko afrikietiški muzikos garsai.

I. Budrienė negailėjo šiltų žodžių Džordanai. „Džordanos devizas - taika visame pasaulyje! Tai, ką ji galvoja, jau šį mėnesį galės pasakyti visai Europai. Penkerius mėnesius truksiantis jos koncertinis turas - ilgiausias, kurį kada nors yra surengęs Lietuvos atlikėjas užsienyje. Kodėl mes taip apsirengę? Kadangi Džordana ir Afrikoj Džordana! Išlydėsime ją linkėdami, kad kitąmet ji išvyktų ne į ilgiausią Europoje, bet į ilgiausią pasaulyje koncertinį turą. Todėl šis vakaras – tarsi palinkėjimas, kad kitąmet ji ir ten paviešėtų“, - teigė I. Budrienė.

Taip pat Džordanos gerbėjai jai įteikė daug mielų pliušinių pandų, kurias taip mėgsta dainininkė. Pastarosios, anot Ingos, buvo dovanojamos su gerbėjų palinkėjimais, kurie liks Džordanai, o pandos - jau kitą dieną bus nuvežtos į kūdikių globos namus.

Paskutinis vakaro akcentas – stebuklingas energetinis gėrimas, sukurtas Afrikos šamanų. Jis, pasak vakaro organizatorių, turėjo pakrauti Džordaną energija ir gera nuotaika iki kelionės pabaigos. Jis buvo geriamas specialiai iš Gambijos parvežto rago.

Nuotraukos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją