Atlikėją papiktino reklaminė nuotrauka, kuri, anot jos, labai panaši į jos koncertinį turą per didžiąsias šalies arenas anonsuojančią fotosesiją.

Tačiau kartu su vienu sostinės prekybos centru savo naujausią Giuseppe Verdi operą „Trubadūras“ reklamuojanti režisierė Dalia Ibelhauptaitė naujienų portalui DELFI sakė, kad ją toks populiariosios scenos atlikėjos kaltinimas labai nustebino.
Džordanos Butkutės koncertų ir Vilnius city opera "Trubadūro" reklamos

„Esu giliai nustebusi, nes nieko nežinojau apie Džordanos Butkutės reklaminę fotosesiją. Ši reklaminė kampanija yra įkvėpta G. Verdžio „Trubadūro“ siužeto, kurį jis parašė 1853 metais. Šios operos siužeto tema yra meilė, ugnis, išdavystė, kerštas ir kraujas. Pagrindinės operos herojės - čigonės Azučenos motina - yra sudeginama. Todėl prieš mirtį ji pasižada atkeršyti už motiną. Visas operos siužetas, kaip veiksmo filmas, veda per ugnies ir kraujo keršto linijas. Todėl mes ir pasirinkome tokią tematiką operos reklamai, - DELFI tikino D. Ibelhauptaitė. - Kai išgirdau Dž. Butkutės pasipiktinimą, labai nustebau. Tačiau pirmiausiai pradedant kažką kaltinti plagiatu, siūlyčiau paskaityti klasikinės literatūros. Kad ir apie Žaną Dark, kuri taip pat buvo sudeginta ant laužo.“

Vilnius city opera pristatoma "Trubadūro" reklaminė fotosesija
Džordana Butkutė


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)