Pasveikinti dviejų neišskiriamų draugų – „Siemens“ arenos ir „Tiketa“ – į areną rinkosi verslo partneriai, Lietuvos pramogų ir sporto pasaulio įžymybės, tarp jų Linas Kleiza, Henrikas Vikšraitis, Paulius Šinkūnas, Monika Pundziūtė-Monique, Aras Vėberis, Redita Dominaitytė, Ramūnas Zilnys ir kiti.

Pasak „Siemens“ arena ir „Tiketa“ vadovo Andriaus Žiauberio, 15 metų verslui atrodo tikrai nemažai, tačiau žiūrint per žmogaus amžiaus prizmę – tai tik paauglystė.

„Paauglystė – šaunus periodas, kuomet supranti, kiek daug dar tavęs laukia ateityje. Tačiau „Siemens“ arena bei „Tiketa“ tikrai ne tas pavyzdingas paauglys, sėdintis pirmame suole, viską išmokstantis, niekada nenusirašinėjantis ir visada grįžtantis laiku namo. „Siemens“ arena ir „Tiketa“ yra neišskiriami, pašėlę ir „kieti“ paaugliai, turintys daug draugų ir kuriuos gerbia kieme“, – kalbėjo šventės šeimininkas A.Žiauberis.

Šventinio vakaro vedėja Indrė Kavaliauskaitė atviravo, kad „Siemens“ arena jai tapo vos ne antraisiais namais, kur per daug metų vedant renginius jai tenka praleisti itin daug laiko, ir yra išmokusi valdyti bilietų rezervacijos procesus ne blogiau nei „Tiketa“ darbuotojai. „Jei kada netekčiau savo darbo, mielai prisijungčiau prie „Tiketos“ komandos“, – kalbėjo Indrė pranešime spaudai.

Šventės kulminacija – „Daddy Was A Milkman“ koncertas
Iš tiesų, tik pačių kiečiausių pasaulyje paauglių gimtadienis gali virsti Lietuvoje ir pasaulyje garsių atlikėjų koncertu. „COZY by Siemens arena“ erdvėje ketvirtadienio vakarą surengtas elektroninės muzikos atlikėjo „Daddy Was A Milkman“ šou. Muzikiniu Lietuvos atradimu tituluojamas ir sparčiai pasaulyje garsėjantis dainininkas Ignas Pociūnas, pernai jau tapęs „M.A.M.A.“ „Metų atlikėju“ šiemet vėl pretenduoja į keturias apdovanojimų nominacijas.

Žiūrovų laukė netikėta staigmena – į šventinį koncertą atvyko garsios latvių grupės „Brainstorm“ vokalistas Renarsas Kaupersas ir kartu su „Daddy Was a Milkman“ atliko vieną naujausių savo bendrų dainų „This is How I feel“. Žiūrovus taip pat nustebino scenoje pasirodęs elektroninės muzikos kūrėjas Marijus Adomaitis „Ten Walls“.

15 metų pažymėti įspūdingais skaičiais ir faktais
„Siemens“ arena – pirmoji Lietuvoje pastatyta, profesionaliai įrengta, pasaulinio lygio universali arena, kurios scenoje ne tik pasirodė daugybė pasaulinio lygio atlikėjų, bet ir užaugo ne viena Lietuvos muzikos, teatro ar sporto žvaigždė.

„Pamenu tą laiką, kai dar buvau tik pradedantis atlikėjas ir turėjau didžiausią svajonę, kad mano daina nuskambėtų radijo stotyje. O surengti savo koncertą arenoje – atrodė neįmanomas dalykas. Koks tas jausmas, kai į didžiulę areną ateina pasiklausyti tavo dainų? Tą jausmą aš pajutau būtent „Siemens“ arenoje, kur ir įvyko mano pirmasis pasirodymas tokio dydžio scenoje. Beje, ši vieta ir paskatino mane siekti šios svajonės – surinkti savo klausytojus į areną. Nerealus jausmas, kai tavęs palaikyti ateina tiek daug žmonių, kiek talpina „Siemens“. Linkiu visai arenos komandai išlaikyti gražų santykį ir su atlikėjais, ir su žmonėmis, kurie čia ateina.

Būtent žmogiškasis faktorius ir daro šią vietą ypatingą“, – renginio dieną apie savo pirmąjį įspūdį arenoje pasakojo atlikėjas Donatas Montvydas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)