„Karantinas vienareikšmiškai palietė kiekvieno pajamas. Laimei, šiandien mūsų šeimai apie tai per daug mąstyti nereikia, galime sau leisti šiltai pabūti namuose. Nors situacija pasaulyje nėra džiuginanti, šis laikotarpis į mūsų namus atnešė daug džiaugsmo. Tai yra puiki galimybė turėti kokybiško laiko su šeima.

Įprastą dieną grįžęs po darbo kažkokias kilusias problemas tiesiog praeini. O dabar yra visos galimybės į tas bėdas susikoncentruoti. Man tai labai svarbu, nes jaučiu, kad karantino laikotarpiu perėjau į kitą tėčio lygmenį“, – su „Delfi“ pokyčiais šeimoje pasidžiaugė Donatas.

Donatas Montvydas su šeima

Karantino laikotarpiu šeima neišvengiamai laikosi savo rutinos: Adelė kartu su mama lankosi virtualiose pamokose, Kajus žaidžia pamėgtus žaidimus. Visi kartu Montvydai randa laiko pasivažinėjimui dviračiais ar paspirtukais atokesnėje parko dalyje. Karantinas toli gražu nesustabdė ir Donato kūrybos.

„Į studiją keliauju kiekvieną dieną, nes minčių ir idėjų labai daug. Kadangi studija yra mano asmeninė ir nesu prisirišęs prie kitų žmonių, turiu galimybę dirbti toliau“, – kalba žinomas vyras.


Vis dėlto šeima atranda laiko ir linksmybėms. Internautų dėmesį patraukė Donato ir jo dukros sumanymas namuose trumpam atidaryti privačią kirpyklą.

„Adelė yra labai komunikabili, atvira idėjoms. Viską, kas jai šauna į galvą, drąsiai pasiūlo. Ji jau ne kartą buvo užsiminusi: „Tėti, tavo plaukai jau šiek tiek ne į temą, turi kažką mąstyti“. O ką čia primąstysi, kai nėra pas ką apsikirpti? Na, o kadangi karantino laikotarpis priverčia griebtis įvairių improvizacijų, apkirpti mane pasisiūlė pati Adelė. Pasitarėme su Veronika ir nusprendėme, kad, jeigu kažkas nepavyktų, skusime plikai“, – „Delfi“ pasakojo dviejų vaikų tėtis.


Nors, kaip teigia, tiek jis, tiek mažoji stilistė rezultatu patenkinti, vyras pajuokauja, kad šiandien atrodo tarsi pabėgęs iš kalėjimo – plaukus teko nuskusti. „Nuotraukoje – tarpinė stotelė“, – pažymi dainininkas.

Adelė – artistiška mergaitė, kurios nepastebėti neįmanoma. Jos mama, žinoma šokėja, V. Montvydienė, nevengia kartas nuo karto savo instagramo paskyroje pasidalinti vaizdo įrašais, kuriuose dukra šoka, vaidina ir tai, kaip dažnai pastebi komentatoriai, atlieka gana profesionaliai. D. Montvydas taip pat užsimena, kad dukrai sceninė veikla išties artima.


„Bet kokiu atveju, vaikai savo tėčius ir mamas identifikuoja pirmiausia, kaip tėvus. Tačiau matau, kad jiems patinka tai, ką aš darau. Mano bendravimas su publika, dainų rašymas, jų pristatymai, koncertai – ši sritis jiems patinka, o man, kaip atlikėjui, suteikia daug dėmesio, aplodismentų. Ši energija labai artima ir mano dukrai. Ji ir šoka, ir dainuoja su manimi, ir, tiesą pasakius, pataria dėl kūrybos. Matau, kad visu tuo žavisi.

Mūsų šeimoje labai įprasta kalbėti atvirai ir sakyti žodžius – myliu, atsiprašau, ačiū. Todėl Adelė man tikrai pasako: „Tėti, tu šaunuolis, mes labai tavimi didžiuojamės, nepavark, nepasiduok“. Ji yra mano įkvėpimas. Būdama tokia jautri, kaip aš, ji žino, koks man yra svarbus jos palaikymas“, – pasidžiaugė televizijos šou „Lietuvos balsas“ mokytojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)