„Vestuves švęsime draugų, kolegų ir artimiausių šeimos narių būryje su daug gyvos muzikos, gero vyno ir šypsenų“, – apie vakare vyksiančią vestuvių puotą kalbėjo aukso žiedus ką tik sumainiusi atlikėja iš Lietuvos. Į iškilmes pakviesti 35 porai artimi žmonės.

Ji atskleidė, kad negalėję dalyvauti šventėje Dubline, dar turės dvi galimybes pasveikinti naujai susikūrusią šeimą nuotakos ir jaunikio gimtinėse. Mat artimiausiu metu Raimonda su vyru planuoja vykti į Mauricijų. O vasarą ketina surengti dar vieną puotą Vilniuje. „Mauricijuje būtinai atšvęsime pagal visas vyro tradicijas“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo moteris.

R. Masiulytė džiaugėsi vyksianti ir į tolimą povestuvinę kelionę, tačiau į kurį egzotišką kraštą keliaus, atskleisti kol kas nenorėjo.

Dainininkė neslėpė, kad tradicinė vestuvių ceremonija jai itin svarbi. „Mėgstu klasiką. Išsirinkau klasikinę baltą ilgą suknelę,ilgą nuometą, raudonas ir baltas rožes, kurios puošė bažnyčią“, – vestuvių detales atskleidė nuotaka. Jaunavedžiai pasirinko klasikinius geltono aukso žiedus.

Kaip pasakojo pašnekovė, nors tai ir pirmoji pavasario diena Dubline, o oras permainingas, tačiau šventinės nuotaikos tai nepagadino.

R. Masiulytė džiaugėsi vyksianti ir į tolimą povestuvinę kelionę, tačiau kada, neaišku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1039)