„Iš tiesų mes bendraujame labai dažnai, užsiimame bendrais projektais ir tikrai puikiai sutariame. Nemanau, kad dabar kažkas pasikeis, kai kartu pradėjome dirbti televizijoje. Žinoma, kartais ir pasiginčijame, ir pasipešame, ir pasišaipome vienas iš kito, bet, mano manymu, tai kaip tik yra gerai – mokėti pasijuokti iš draugų ir nesusipykti“, – kalbėjo A. Valentaitė.

Pasak Astos, dviem draugams, dirbantiems kartu ar įkūrusiems bendrą verslą, susipykti yra lengviau. Ji ne kartą iš draugų ir pažįstamų girdėjo, kaip kylant įvairiems nesklandumams versle išsiskiria net ir patys geriausi draugai.

„Manau, kad draugams geriau nekurti bendro verslo, nes rizika susipykti – iš tiesų didelė, ir tokių pavyzdžių tikrai yra nemažai. Mano atvejis – kitoks, nes su kolega vedame pramoginę laidą, esame priklausomi nuo prodiuserių, todėl mums tarpusavyje nereikės spręsti piniginių ar dar kokių nors svarbių klausimų. Be to, laidos vedimas – ne tik darbas, bet ir pramoga“, – dėstė pašnekovė.

Mantas turi daugiau darbo televizijoje patirties, o tai A. Valentaitei taip pat labai svarbu. „Jam yra šiek tiek drąsiau, be to, aš juo pasitikiu, nes Mantas – mano draugas, todėl man dirbti lengviau, kai jis šalia. Esame duetas ir vienas kitą papildome, palaikome, vienas kitam dalijame patarimus, ir mūsų sutarimas yra abipusis“, – sakė A. Valentaitė.

Net ir daug laiko praleidžiant kartu, Astai Mantas neatsibosta, o ilgiau nemačiusi jo pasiilgsta. Pavyzdžiui, grįžusi į Lietuvą iš kelionės visuomet skuba susitikti su Mantu ir draugų kompanija.

„Su Mantu niekada nėra nuobodu, jis – įdomus žmogus, todėl mes puikiai sutariame“, – atviravo Asta.

Su kolege dirba komandiškai

Karina Jeremian ir Deividas Meškauskas
Pavasarį įkurtoje šokėjų Deivido Meškausko ir Karinos Jeremian-Daniškevičės šokių studijoje „Soul Lounge“ šokių virusas neblėsta ir žmonės aktyviai lanko šokių pamokas, nors Deividas šiek tiek stebisi, kad po tiek rodytų televizijos šokių projektų žmonėms jie nėra atsibodę.

„Puiku, kad daug žmonių renkasi šokius ne tik kaip atsipalaidavimo būdą – jie iš tiesų nori mokėti šokti, ypač jei planuoja lankytis solidesniame vakarėlyje, nes žino, kad pasimokę neapsijuoks ir puikiai sušoks“, – kalbėjo D. Meškauskas.

Nors iniciatorė atidaryti nuosavą šokių studiją buvo Karina, o ne Deividas, šią idėją šokėjas itin palaikė. Pamačiusi geras patalpas Vilniaus centre ir žinodama Deivido siekius, norus, meilę šokiams, Karina jam pasiūlė įkurti šokių studiją ir taip surizikuoti.

„Šiais laikais pavojinga daug investuoti, nes nežinai, ar investicijos atsipirks, ar viskas gerai seksis. Visada galvojau, kad kažkada reikės įkurti savo šokių studiją, ir, matyt, tam atėjo laikas. Bendromis pastangomis įkūrėme „Soul Lounge“, viskas sekasi puikiai, su Karina sutariame, nesipykstame, nes net nėra dėl ko. Dirbame komandiškai, ir žmonės ateina tiesiog į „Soul Lounge“, o ne vieni – pas Kariną, kiti – pas Deividą. Kartu galvojame, kaip dar nustebinti, pamaloninti klientus“, – sakė D. Meškauskas.

Deividą žavi, kad jo kolegė Karina – profesionali šokėja, Lietuvos čempionė, taip pat tai, kad ji yra užsispyrusi, ryžtinga ir siekianti savo tikslų, o su tokiu žmogumi bendradarbiauti – vienas malonumas.

„Radistai“ – ne tik radijo laidos vedėjai

Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys
Radijo laidų vedėjas ir didžėjas Jonas Nainys jau penkerius metus radijo stotyje „Zip fm“ su kolega Rolandu Mackevičiumi veda laidą „Radistai“ ir teigia ne tik tapę gerais draugais, bet ir niekada nesipykstantys.

„Tikrai nesigailiu gavęs direktoriaus nurodymą naujai laidai susirasti vyriškosios lyties partnerį ir pasirinkęs charizmatiškąjį Rolandą, kurį pažinojau jau anksčiau. Tiesa, tuomet artimi draugai dar nebuvome. Nors pačioje pirmoje mūsų laidoje jis nusikeikė, tapome labai geri partneriai, ir „Radistai“ išaugo ne tik į radijo didžėjus“, – sakė J. Nainys.

Nors su Rolandu Jonas susitinka kasdien ir praleidžia ne po vieną valandą, per penkerius metus jie nėra rimtai susipykę. Galbūt taip yra dėl to, kad Jonas tvirtina esantis ramesnio būdo, nelinkęs veltis į konfliktus.

„Drąsiai galiu teigti, kad su Rolandu esame idealūs partneriai, komanda, ir labai džiaugiuosi, jog mums pavyko sukurti kai ką daugiau nei tik puikų radijo duetą, nes kartu vedame ir organizuojame įvairius renginius, grojame vakarėliuose“, – pasakojo pašnekovas.

Jonas prisipažino „Radistų“ gyvavimo pradžioje bijodavęs klausytojams pasakyti ką nors netinkamo, stengdavosi neįžeisti, o Rolandas išsiskirdavo tuo, kad eteryje nevengdavo aštresnio žodžio ir nesijausdavo dėl to kaltas.

„Man to reikėjo išmokti. Mūsų duete Rolandas yra piktesnis, aš – ramesnis, nors būna, kad abu tingime kalbėti, esame pavargę. Mes – tarsi pliusas ir minusas ir tikimės, kad žmonės, vakare klausydami mūsų laidos, atsipalaiduoja ir įgauna geros nuotaikos“, – pokalbį baigė J. Nainys.