Šiandien mažylei sueina trys savaitės. Kada tiksliai ji gimė?

Birželio 5-osios rytą, 6:34 val. Jos ūgis 49 cm. ir svėrė ji 2,7 kg. Taip, šiandien kaip tik graži proga - Gaia švenčia lygiai tris savaites (šypsosi).

Kaip jaučiatės šiandien?

– Jurgis puikiai manimi rūpinasi. Ir, žinoma, abu esame beprotiškai įsimylėję savo dukrelę. Tiek aš, tiek ir Gaia Maria, jaučiamės tiesiog puikiai. Jaučiuosi tarsi euforijoje! Esu tokia laiminga, kad viskas puikiai praėjo.

– Kodėl pasirinkote tokį neįprastą vardą?

– Gaia yra graikų kilmės vardas, reiškiantis žemę. Graikų mitologijoje Gaia yra žemės deivė. Mums abiems labai patiko ši reikšmė, o taip pat šis vardas labai gražiai skamba.

Ar tiesa, kad negalėjote gimdyti natūraliai?

Taip. Tiesa. Abu sūnūs pagimdžiau natūraliai, bet gydytojai pastebėjo, kad dukrelė buvo įsitaisiusi kojelėmis į priekį, o kadangi vandenys jau buvo nutekėję, dr. Ričardas Daunoravičius rekomendavo atlikti cezario pjūvį. Viskas praėjo puikiai. Tačiau, žinoma, atgauti jėgas yra sudėtingiau nei po natūralaus gimdymo.

Kaip šią žinią priėmė jūsų giminaičiai kitose šalyse?

Gavome begalę skambučių iš šeimos narių Kolumbijoje, Airijoje ir čia, Lietuvoje. Visi be galo laimingi ir susijaudinę dėl mūsų laimės.

Na, o kaip sesutę priėmė vyresnėliai sūnūs?

Jie be galo laimingi. Berniukai jos laukė ilgus mėnesius. Mums visiems tai yra didelė laimė.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)