Seimo užkulisiuose pradėjus sklisti kalboms apie tariamas A. Čupkovo skolas D. Teišerskytei, parlamentarės vyras tokią informaciją DELFI kategoriškai paneigė. Tą jis tikino išgirdęs tik iš DELFI žurnalisto lūpų.

„Kokią skolą aš padariau? Nu čia dabar... Kas čia per nesąmonė? Kaip aš galėjau tą skolą padaryti?“, - stebėjosi pašnekovas.

„Klausykit, čia kažkokie „briedai“. Ta vadinama Teišerskytės šeimyninė firma... aš net nežinau, ką jums ir pasakyti, čia nesąmonės, Jėzau“, - kalbėjo A. Čupkovas ir atskleidė, kad jis jau porą metų nebevadovauja minėtai firmai. Jos vairą perėmė A. Čupkovo ir D. Teišerskytės sūnūs. Vyras patikino šeimos įmonėje dirbąs konsultantu.

„Ta firma būtų bankrutavusi seniai. Čia turbūt jau jos yra... ji yra ligonė. O tu Dieve Dieve... Šiandien turėčiau ant milijono miegoti“, - kalbėjo vyras.

Dalia Teišerskytė ir Anatolijus Čupkovas

DELFI pasiteiravus pačios moters, apie kokią skolą ji prabilo Seimo koridoriuose, D. Teišerskytė sakė nenorinti kalbėti šia tema su žurnalistais.

„Ta tema aš daviau žodį nebekalbėti. Savo vaikams daviau žodį“, - patikslino parlamentarė ir patvirtino, jog jos vaikai pyksta už tai, kad ji apie asmeninius dalykus prakalbo žiniasklaidoje.

„Dovanokit ir neįsižeiskit, tikrai man ta tema yra labai skaudi ir per ilgai užsitęsusi. Aš nebenoriu apie tai nieko girdėti“, - baigė D. Teišerskytė.

Kalbėta, jog A. Čupkovas neva pasisavino įmonės, kurios akcijos priklausė jam pačiam ir D. Teišerskytei, pinigus. Neva pinigus vyras švaistė savo naujajai draugei. Pats A. Čupkovas kalbėjo, jog tokios kalbos yra tiesiog iš piršto laužtos.

„Dieve, vargšai tie žmonės, kurie taip užsiima. Ir vargšė Dalia. Ką jinai dabar šneka, ko ji nori...? Gal ji nori mano interviu? Bet tada jau bus labai žiauru. Turbūt neprieisim iki šito, nes man gaila jos vaikų“, - paaiškino verslininkas.

Paklaustas, kodėl, jo manymu, santykių dramoje buvo minimas neigiamame kontekste, jei iš tiesų vyras niekuo dėtas, A. Čupkovas paminėjo ne visai pagrįstus moteriškus kaltinimus, tačiau kalbėti plačiau nepanoro, esą nenori veltis į D. Teišerskytės „istorijas, samprotavimus ir visą kitą“.

Pasiteiravus, ar žiniasklaidos plačiai atspindėtoje dramoje A. Čupkovas jaučiasi nukentėjęs, apkaltintas nebūtais dalykais, vyras sakė nežinąs, kaip atsakyti į tokį klausimą.

„Kalbėti detaliai apie visą mūsų gyvenimą aš nebenoriu, nes čia reikia kalbėti nuo labai senų laikų, bet tas jau viskas buvo ir praėjo. Jeigu jinai dar turi kažkokių savo... aš tik galiu užjausti žmones, kurie dalyvauja šioje kvailoje veikloje. Turiu savo gyvenimą ir noriu jame gyventi ramiai, be visų šitų paranojų, kurios dabar vyksta“, - kalbėjo vyras ir patikino, kad nei draugės, nei sesers materialia gerove jis niekada nesirūpinęs ir esą jokiu būdu nėra slapta davęs joms pinigų.

„Visą gyvenimą nešiau į šeimą, o ne iš šeimos. Tame tarpe ir Teišerskytei, kuri šeimoje turėjo viską, ką aš tuo metu galėjau. Niekada iš šeimos nieko nenešiau. Ir niekada to nereikės, nes visas savo įmonės akcijas atidaviau vaikams, kiek žinau, ir ji tą patį padarė“, - patikino jis.

„O tą moterį (A. Čupkovo draugę – aut. past.) palikime ramybėje, ji nėra tas žmogus, kuriam reikia kažko tokio. Aš neturiu žodžių...“, - nusiminęs parlamentarės vyras.

Paprašytas pasvarstyti, kodėl, jo nuomone, parlamentarė panoro savo išgyvenimais dėl santykių dramos pasidalinti su žiniasklaida, vyras prakalbo apie mįslingas jėgas, ypač besidominčias jųdviejų santykiais.

„Su pažįstama žurnaliste pasišnekėjom mašinoj, gavosi straipsnis. Na o dabar Dalia pradėjo save plauti... Žinot, sumoki ir spausdina, sumoki ir spausdina“, - apie įtarimus savireklama prakalbo A. Čupkovas ir tikino nesuprantąs, kam viso šito parlamentarei staiga prireikė.

Vyras dar sykį pabrėžė, jog apie pašlijusius santykius su D. Teišerskyte jis viską seniai apkalbėjo ir išsiaiškino. Tai esą yra jųdviejų asmeniniai reikalai, šeimos tragedija.

„Kaip vienas jaunas žmogus yra pasakęs: iš nemeilės meilė neatsiranda ir gyventi nemeilėje labai ilgai praktiškai neįmanoma. O dabar spręskit, kaip čia viskas atrodo. Viso kito komentuoti nenoriu, nes pas mus yra vaikai, anūkai, jie turi savo gyvenimus, nenoriu daryti kažką, kas jų ramybę sudrumstų. Ir taip jau ta ramybė sudrumsta. Neduok Dieve, jei ji mane privers prabilti...“, - kalbėjo A. Čupkovas.

Nors vyras sakė nesuprantąs, kodėl D. Teišerskytė kalba apie asmeninius dalykus su žurnalistais bei apie tariamas skolas su bičiuliais, tikino blogo jai tikrai nelinkįs.

„Tegul jinai sau gyvena. Ji turi labai geras pareigas, aš padariau viską, kad ji tuo taptų. Galvoju, kad labai daug prie to prisidėjau. O visa kita tegul būna taip, kaip ji supranta, bet pasikartosiu: iš nemeilės meilė neatsiranda. Gyventi nemeilėje nenoriu. Nebegaliu aš kalbėti to, ką galėčiau pasakyti. Nebegaliu... Man Dalios iš tikrųjų žmogiškai gaila, kad ji šitaip elgiasi. Galiu tik jos pagailėti, padėti jai jau niekuo negaliu“, - įsitikinęs jis.

Dalia Teišerskytė ir Donatas Katkus

„Kad aš pasiėmiau milijoną ar pusantro, išsinešiau ir atidaviau kažkam... nu kas čia per „briedai“? Čia paranoja yra. Buvom paėmę keletą paskolų, bet tai yra visiškai kiti dalykai“, - paaiškino A. Čupkovas ir patikino, jog iki šiol paskola bankui pamažu gražinama. Esą paskolos įmokos mokamos reguliariai, jas moka įmonė, priklausanti A. Čupkovo ir D. Teišerskytės sūnums.

„D. Teišerskytės reikia tik gailėti šiuo metu. Palieku šią istoriją. Tai, kas dabar vyksta... čia tik gailėtis reikia“, - kalbėjo parlamentarės sutuoktinis ir tikino su žmona pastaruoju metu beveik nebendraujantis.

„Vienas psichologas man pasakė, kad jeigu gyvensiu taip, kaip gyvenau, tai man gresia insultas arba infarktas. Tai klasikinis pavyzdys. Ir aš stengiuosi nebendrauti, dar noriu pagyventi, nes bendravimas su ja sukelia masę problemų“, - baigdamas pokalbį paaiškino Seimo narės sutuoktinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)