Birželio 18-ąją I. Puzaraitė surengė vestuves Druskininkuose, kurių vietą ir laiką nuo žiniasklaidos bandė nuslėpti iki pat paskutinės akimirkos, o atvykusi į civilinės metrikacijos skyrių - pozavo viena, tarsi vis dar bandydama paslėpti jaunikį.

Žinoma mergina anksčiau DELFI pasakojo, jog vestuvių organizavimu rūpinosi pati, tad streso išties netrūko, tačiau planuota jauki šventė artimiausių draugų ir šeimos rate.

Rokas Čepononis, kurį prieš šešerius metus iš pirmo žvilgsnio pamilo I. Puzaraitė - ne iš pramogų pasaulio. Žinoma mergina niekada atvirai apie jį nekalbėjo ir nepristatė.

Po ceremonijos išėję jaunavedžiai skubėjo lipti į automobilį ir palikti tuoktuvių vietą.

„Jau dvi savaites jaudinuosi“, – pasidomėjus, ar labai stresavo prieš lemtingąją dieną sakė I. Puzaraitė.

Žinoma mergina teigė pasirinksianti dvigubą pavardę. Pasidomėjus, kur vyks povestuvinės kelionės, Irūna sakė, jog ji bus tik jei tam ras laiko. Apie šeimos pagausėjimą pora taip pat neatviravo: „Ateityje.“

Suknelę kūrė „Tiulio fėja“ dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

Po ceremonijos Druskininkų civilinės metrikacijos skyriuje, pora patraukė į Liškiavos kaime esančią švč. Trejybės bažnyčią. Jaunikis ceremonijai bažnyčioje persirengė - apsivilko karininko uniformą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1669)