Erotinį šou stebintis politikas buvo ne vienas. Kompaniją jam palaikė šviesiaplaukė moteris. R. Malinauską fotografui pavyko užfiksuoti iki renginio likus vos kelioms minutėms ir jau susiradus savo vietas salėje.

Dar prieš renginį prie koncertų salės buriavosi daugybė moterų, kurios troško išvysti šou ir pasimėgauti seksualiais šokėjų kūnais.

„Norėjome pamatyti šou. Kolegė sakė, kad eina ir vyresnės moterys. Pati esu dviejų anūkų bobutė ir pakviečiau draugę. Tikimės puikiai praleisti vakarą, atsipalaiduoti“, – nedrąsiai kikendamos prieš renginį kalbėjo dvi vilnietės.

Kitos erotinio šou žiūrovės dar prieš renginį rankose gniaužė bilietus ir nerimastingai stebėjo aplinką. Atrodė, jog moterims nedrąsu sutikti ką nors iš pažįstamų. Tik kaunietė Danguolė sutiko papasakoti kiek daugiau. „Atvykome su dar keletu draugių. Jos ateis kiek vėliau. Turiu vyrą ir du vaikus, bet jiems nieko nesakiau. Vyras apkūnus, todėl bent čia į gražius ir ištreniruotus vaikinų kūnus pažiūrėsiu. Gal vėliau būdama su vyru turėsiu daugiau fantazijų“, – kvatojo ji.

Kitos DELFI kalbintos moterys nesutiko nei sakyti savo vardų, nei daugiau papasakoti apie renginį ir priėjus prie jų gūžėsi bei raudo. „Nežinau net ką sakyti. Atėjom pirmą kartą. Niekada nieko panašaus nematėm. Gavom bilietus po 20 eurų dovanų, todėl atėjom pažiūrėti. Daugiau nėra ką ir sakyti. Vyrų neturim. Laisvos“, – greitakalbe aiškino dvi tamsiaplaukės ir stengėsi nusukti veidus, nors jų niekas net nebandė nufotografuoti.

„Chippendales" yra laikoma viena žinomiausia vyrų striptizo trupių pasaulyje. Manoma, kad šių šokėjų pasirodymus, kuriuose netrūksta akrobatinių elementų, kasmet pamato daugiau nei 2 milijonai žiūrovų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)