„Pastaruoju metu girdžiu, kad vos ne anoreksike tapau. Kad labai blogai atrodau, nes pernelyg sukūdau. Bet specialiai nieko nedarau! Tiesiog sveikai maitinuosi“, – tikino atlikėja.

Paklausta, ar kartais sau leidžia pasilepinti picos gabalėliu, K. Zvonkuvienė patikino, jog tokį malonumą sau leidžia kartą per pusmetį, o gal net per metus. Tad greito maisto restorane šią atlikėją artimiausiu metu vargu ar išvysite.

Katažina neslėpė – anksčiau jos mityba buvo tokia nereguliari, jog visą dieną nevalgius ji galėdavo ir trečią nakties sukirsti riebų kiaulienos kepsnį.

„Kartais supranti, kad per visą dieną nerandi laiko tam, kad pavalgytum... Rytas prasideda nuo juodos kavos, vėliau leki, leki, suvalgai obuolį ir vėl leki. Tik vakare supranti, kad per visą dieną nieko nevalgei. Mano maitinimosi grafikas buvo toks nereguliarus, jog trečią nakties tekdavo kiaulienos kepsnį ant sviesto kepti – kad riebiau būtų. Man taip skaniau“, – pasakojo garsi moteris.

Ilgainiui Katažina susiėmė. O dar ir mylimasis pasipiršo. „Juk reikėjo kažkaip pagalvoti apie save ir savo kūno formas!

Tiesiog susitvarkiau savo mitybą. Dabar rytą visuomet pradedu nuo stiklinės vandens, toliau seka pusryčiai. Per dieną valgau dažnai – be trijų pagrindinių valgių dar ir užkandžiauju. Viską galima valgyti, tik proto ribose. Visur turi būti saiko jausmas.“, – teigė atlikėja.

Į klausimą ar, turėdama mažai laisvo laiko, spėja pasigaminti sau ir vyrui maisto, K. Zvonkuvienė atsakė, jog nors gaminti ir nemėgstanti, bet prisiverčianti.

Dabar visoms lieknėjančioms K. Zvonkuvienė rekomenduoja atsisakyti drastiškų lieknėjimo būdų ir staigaus suvartojamų kalorijų mažinimo. Vietoje to ji pataria tiesiog peržiūrėti savo mitybos racioną – esą valgant sveikai svoris kris be jokių padarinių.

Dėl artėjančio bikinių sezono ir svorio metimo atlikėjai galvos sukti tikrai nereikia. Veikiau priešingai, ji tvirtina, jog praverstų porą kilogramų priaugti.

Štai, kaip K. Zvonkuvienė atrodė 2010 metais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (514)