Komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis pastebėjo, jog erdvė, kurioje vyksta renginys, nėra tradicinė, juolab, kad pristatoma laisvalaikio apranga. „Netradiciška, tačiau kontrastai man labai patinka. Miesto rotušė yra ir miesto gyvybė. Kas sakė, kad į tokią vietą negalima ateiti vilkint sportinę aprangą? Kiek galime čia matyti tas klaikias tortines sukneles iš nuomos punktų? Laikas laužyti taisykles“.

Kaip sakė dukrą į renginį atlydėjusi Renata Norvilė, prieš pat pristatymą jos dukra pradėjo jaudintis, tad patarimų, kaip žengti podiumu, ji nedalijo. „Žinote, nenorėjau jos apkrauti. Ir taip jaudinosi. Tik pasakiau, kad mėgautųsi tuo. Ji norėjo išbandyti save kaip modelį“.

Renata pasakojo, jog mintis išbandyti modelio darbą jos dukrai Vanesai kilo stebint kaip sėkmingai šioje veikloje save atranda jos bendramokslės.

„Dar prieš žengimą į sceną jaudulio ir baimės buvo daug, tačiau tikrai svarbiausia, kad ji tik mėgautųsi ir jaustųsi laisvai. Tai yra smagu ir linksma.

Kai dirbau aš, turėjau baigti modelių kursus. Mes turėjome mokytis etiketo bei makiažo pagrindų. Šiandien žengti podiumu gali bet kas, bet šis darbas apima daug daugiau nei tik gražią figūrą ir eiseną, kaip dažnai atrodo jaunoms merginoms“.

Drabužių pristatymo metu modeliu tapo ir atlikėja Neringa Šiaudikytė. Tiesa, žinomai moteriai teko nelengvas vaidmuo. Ji turėjo ne tik dainuoti, tačiau ir žengti laiptais tapusiu podiumu bei demonstruoti kolekcijos modelius.

„Kiekvienas žmogus geriausiai jaučiasi dirbdamas savo darbą. Tikrai negaliu sakyti, kad žengti podiumu man yra įprasta. Privengiu modelio darbo, nes nesu šios srities profesionalė. Na, o šiame renginyje sutikau dalyvauti, nes esu įsigijusi keletą Monikos drabužių ir man ši idėja pasirodė smagi, todėl į pristatymą iš Los Andželo grįžau anksčiau.

Šiuo metu gyvenu tarp Lietuvos ir Amerikos bei kuriu naujas dainas. Tikiu tuo, ką darau, ir šiuo metu visas savo jėgas skiriu karjerai bei darbams“.

Renginyje taip pat buvo galima sutikti ir Kariną Krysko-Skambinę, Ingridą Martinkėnaitę, Ugnę Šilagalytę, Rimvydą Širvinską-Makalių, Diletą Meškaitę-Kisielienę bei kitus žinomus žmones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)