Šią savaitę tiek Brigita, tiek Donatas instagramo istorijose pasidalino bendra nuotrauka, kurioje mergina ilsisi padėjusi galvą ant krepšininko krūtinės.

Delfi susisiekus su Brigita, ši patvirtino, kad jiedu su Donatu – pora, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė.

Brigita Gaižauskaitė – „Miss Cosmopolitan World 2018“ finalistė, modelis, šokėja.

Kiek anksčiau sportinių šokių šokėja pasakojo, kad į mados pasaulį pateko ganėtinai vėlai: būdama septyniolikos. Tačiau jau spėjo kaip modelis padirbėti ne tik Lietuvoje, bet ir Taivane, Turkijoje bei Japonijoje.

Primename, kad 2017 metais D. Motiejūnas tapo tėvu – jo tuometinė mylimoji, lenkė Paulina susilaukė sūnaus Adomo. Krepšininkas vasarį sveikindamas Lietuvą su šimtmečiu paviešino vaikelio nuotrauką.

Kiek vėliau Donatas užminė mįslę apie savo vedybas. Socialiniame tinkle Twitter 27-erių sportininkas didžiuodamasis pasveikino brangią žmoną Pauliną Popek, kuri baigė universitetą ir gavo net du diplomus.

„Myliu tave, bučiuoju ir esu labai dėl tavęs laimingas“, – prie nuotraukos, kurioje bučiavo tuometinę mylimąją parašė D. Motiejūnas ir pridėjo grotažymes, reiškiančias įkvėpimą bei sunkų darbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)