Donatas virtualaus žaidimo metu atstovavo Vokietijos futbolo rinktinę, o Mantui teko ginti Meksikos komandos garbę. Prieš prasidedant žaidimui, D. Motiejūnas neslėpė, jog Vokietijos komandą jis palaiko jau seniai – palaikys ją ir šiemet.

„O aš už Argentiną šiemet sirgsiu – kadangi Olandija šiemet nežaidžia, palaikysiu kitą alternatyvą – Argentiną. Ir, apskritai, palaikysiu visą Pietų ir Centrinę Ameriką. Nenoriu, kad vėl Europa viešpatautų šiame turnyre“, – pasakojo M. Katleris.

Prieš prasidedant žaidimui, Mantas neslėpė pasitikėjimo savo jėgomis ir juokaudamas sakė, jog jam šansų laimėti prieš Donatą tikrai yra. Tačiau D. Motiejūnas viso žaidimo metu neleido M. Katleriui atsipalaiduoti, nes mėgstamiausias krepšininko kompiuterinis žaidimas yra futbolas – „FIFA“.

Tik prabėgus keletui pirmojo kėlinio minučių, Donatas kartu su Vokietijos komanda įsiveržė į priekį įmušęs pirmąjį įvartį. Po pirmojo įvarčio sekė ir antras – pirmasis kėlinys pasibaigė rezultatu 2:0 Vokietijos ir Donato naudai. Sunerimęs Mantas kartas nuo karto ištardavo: „kur gynyba?“, tačiau bent šiek tiek sušvelninti rezultato jam nepavyko.

Kokiu rezultatu galiausiai baigėsi Vokietijos ir Meksikos bei Donato su Mantu susirėmimas žiūrėkite vaizdo įraše.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias grupės rungtynes, pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Vokietijos ir Meksikos kovą tiesiogiai iš Maskvos galite stebėti šiandien nuo 17:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)