„Trumpa mano istorija apie koronavirusą ir tai, kad jis yra tikras, gyvas ir skaudžiai kanda...“ – socialiniame tinkle prabilo Donata ir pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji plačiai papasakojo, ką jai teko patirti per pastarąsias dienas.

„Papasakosiu jums istoriją apie mergaitę, kuri prieš dvi savaites, gal truputėlį daugiau, žiauriai susirgo su labai tragiškais simptomais, kurie paguldė ją į lovą taip, kad savaitę laiko ji realiai vegetavo, žiūrėjo į sieną ir galvojo, kad rytoj jau tikrai mirs“, – savo pasakojimą pradėjo ji.

Donata paaiškino, kad pastaruoju metu turėjo ne vieną kontaktą su koronavirusu susirgusiais asmenimis, todėl suskubo ir pati pasidaryti testą, bet šis parodė neigiamą rezultatą.

„Nepaisant visų simptomų, atitinkančių koronos ligą, mergaitės rezultatai buvo neigiami. Vadinasi, jai teko aiškintis, kas jai po velnių yra. Bet stadija buvo tokia, kad aiškintis ji nenorėjo, ji buvo namuose ir neturėjo jokio absoliučiai kontakto nei su artimaisiais, nei su draugais, nei su kaimynais. Dvi savaites ji išgulėjo lovoje ir, kiek geriau pasijutusi, nusprendė, kad atėjo laikas pasidaryti tyrimus. Taigi, pasidarė ji antikūnų tyrimą ir gavo rezultatą, kuris buvo stipriai virš normos. Reiškia, mergaitė prasirgo koronavirusu, bet testas jai sumelavo. Tai va, chebryte, ta mergaitė esu aš“, – prisipažino ji.

Dėmesio socialiniuose tinkluose sulaukusi Donata nepraleido progos priminti apie saugumą ir į savo sekėjus kreipėsi su rimtu prašymu.

Chebra, šita zaraza yra tikra. Ji yra bjauri ir palieka tikrai labai didelius pokyčius jūsų kūne ir organizme. Iki šiol negaliu nė dienos be vaistų nuo skausmo, nes galva ir nugara yra labai sudėtingoje pozicijoje. Tikrai visų labai prašau – neskleiskite šitos ligos, neskleiskite jos tolyn. Pabūkime ramiai nors trumpam, nes, žinokit... Gal aš būsiu rami porą mėnesių, bet tikrai nenoriu, kad mano draugai ir artimieji susirgtų ir tikrai nenoriu dar kartą viso šito patirti. Sveikatos visiems ir stiprybės“, – pasakojo atlikėja.

Visą D. Virbilaitės įrašą galite peržiūrėti čia:

Delfi primena, kad atlikėja jau kurį laiką kovojo su, kaip ji manė anksčiau, peršalimu, dėl kurio net keletą kartų lankėsi pas medikus. Nors patirti simptomai priminė koronavirusą, atlikus du tyrimus jo dainininkės organizme nebuvo rasta.

Donata dar visai neseniai nenorėjo nieko daugiau – tik pasveikti. Moteris išvardijo simptomus, kurie iš tiesų priminė koronavirusą.

„Labai stipriai sirgau. Jaučiau didžiulį nuovargį, kenčiau nugaros, galvos skausmus, nejutau skonio, kvapo, na, o sloga tęsiasi jau visą mėnesį. Žinau, kad turėjau kontaktą su koronavirusu sergančiais žmonėmis. Jie prasirgo visiškai lengvomis formomis, o aš sirgau taip stipriai, kad, rodėsi, kalbu su angelais. Tačiau man koronavirusas nustatytas nebuvo.

Prieš savaitę tyriausi darkart – ir vėl neigiamas. Bet aš vis tiek, neturėjau kur dingti – dešimt dienų sėdėjau namuose ir izoliavausi. Buvo labai blogai. Žinoma, kai kurie skausmai gali būti siejami su nerimo priepuoliais – kai kurie jų buvo tikrai panašūs. Aš tiesiog nežinau, ką galvoti. Dabar jau viskas gerai, tik galvą paskausta. Tačiau prieš savaitę negalėjau net filmo įsijungti.

Penkias dienas sėdėjau visiškai viena, gėriau visokių vaistų, bet niekas nepadėjo. O medikai, atlikę įvairių tyrimų, nerado jokių ligų. Jaučiausi tarsi zombis. Fiziniai skausmai yra niekas, palyginus su tuo, ką teko patirti. Be galo sunku tai ištverti ir psichologiškai – niekam nelinkėčiau“, – pasakojo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)