Delfi dainininkė pasakoja, kad idėja šiai fotosesijai kilo netikėtai ir puikiai tiko kaip linksmo eilėraščio iliustracija.

„Norėjosi kažkokios linksmos fotosesijos, o kartu sukūriau ir smagų eileraštuką. Esu už tai, kad kiekviena diena būtų tokia, kaip Valentino diena, nes mylėti reikia kasdien. Tad norėjosi truputį, kiek nekaltai iš viso to pasijuokti, – šypteli dainininkė. – O meilė yra svarbi ir turėtų būti orientuota ne tik į vieną žmogų.”


Pasak Donatos, svarbiausia – meilė sau. Tačiau moteris pastebi, kad to žmonėms labai trūksta, tad pirmiausia ji skatina atsukti akis ir širdį į save.

„Pirmiausia skatinu mylėti save. Aš pastaruoju metu susiduriu su tuo, kad žmonės nebemyli savęs, savo išvaizdos, idėjų, darbų, nebepasitiki savimi. Truputį liūdna. Būtent todėl norėtųsi ikvėpti to optimizmo visiems”, – sako D. Virbilaitė.

Vieni žmonės Valentino dieną itin sureikšmina – jiems smagu gauti ir dovanoti gėlęs, mielas dovanėles, rodyti vienas kitam išskirtinį dėmesį. Tačiau atlikėja tikina, kad jai ši diena – tokia pati, kaip ir kitos.

„Aš šiaip Valentino dienos niekada nešvenčiu. Visai nesvarbu, ar turiu antrą pusę, ar tuo metu esu vieniša”, – prisipažįsta Donata.

Tiesa, paklausta apie tai, ar šiuo metu jos širdis užimta, dainininkė išlieka paslaptinga.

„Šiaip aš turbūt visada viena, bet ne vieniša, – juokiasi D. Virbilaitė. – Nes turiu nuostabius mylimus žmones aplink save.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)