Gutauskienė-Laisva teigė esanti pasididinusi krūtinę, apie tai žinoma moteris prakalbo LNK televizijos laidoje „Bučiuoju. Rūta“. Žinoma moteris pasakojo, kad operacija buvo ilgai ilgai laukta, labai gerai apgalvota.

„Kolegos iš manęs juokiasi, sako, kad jau dareisi, tai reikėjo, jog ji ir matytųsi. Aš puikiai žinojau, kokios krūtinės noriu, kokio dydžio. Visai jos neturėjau. Pirmą nemoteriškumo jausmą pajutau dar paauglystėje, kai prasidėjo mergaitės virsmas į jauną merginą“, – pasakojo D. Gutauskienė-Laisva.

Ji teigė puikai pamenanti, kaip klasės draugės puikavosi moteriška krūtine, o pati atlikėja teigė ilgą laiką tokiu dalyku pasidžiaugti negalėjusi.

„Puikiai pamenu, kai prašiau mamos, kad man nupirktų liemenėlę, nes aš lygiai taip pat norėjau būti tokia mergina kaip ir mano klasės draugės. Mama atsakė: „Gi tau nereikia, ką tu čia vaidinsi“, paskui kalbėjo: „Tu nepergyvenk, pagimdysi, krūtinė atsiras“. Visą tą kelią ir ėjau.

Pagimdžiau, žiūrėjau, kas bus, bet pagimdžius krūtinė atsirado. Tiesiog, kaip aš sakau, man neduota. Neturiu aš tos krūtinės ir tiek. Sulyg trisdešimtmečiu sau pasidovanojau dovaną ir šiandien esu be galo patenkinta, nes tai suteikė man begalinį pasitikėjimą savimi“, – atvirai pasakojo D. Gutauskienė-Laisva.

Anot žinomos moters, šiandien, kai daug diskutuojama apie plastines operacijas, jos pačios nuomonė šiuo klausimu yra teigiama. Jei žmogus turi svajonę ir didelį norą, D. Gutauskienė-Laisva sako, kad nereikėtų savęs riboti ir galvoti, kas ką pagalvos.

„Galvoju, jei tai tave daro laimingą, tai kodėl gi ne“, – teigė pašnekovė.

Tiesa, žinoma moteris teigė šiek tiek pasiputlinusi ir lūpas: „Kiti labiau nerimavo dėl mano lūpų. Sulaukdavau komentarų, sakydavo, kad esu belūpė, pažiūrėkite, kaip atrodau. Kalbu apie mūsų piktuosius komentatorius. Pagalvojau, gal tikrai trūksta, pabandykime šiek tiek. <...> tačiau prasidėjo kiti niuansai. Kadangi esu pasiputlikusi tik lūpas, žmonės dažnai rašo: „Ji ir nosį pasikoregavo ir skruostus prisipūtė“, nors aš iš tikrųjų nieko nedariau. Matomai lūpų paputlinimas man šiek tiek visą veido vaizdą pakeitė.“

Gutauskienė-Laisva pasakojo besidžiaugianti atliktomis procedūromis, mano, kad visos padarytos korekcijos jai tinka. Be to moteris teigė sulaukianti daug komplimentų.

„Pati gerai jaučiuosi, o tai yra svarbiausia“, – sakė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)