Tarp mėgstamiausių žymaus Lietuvos didžėjaus ir grupės „G&G Sindikatas" nario šeimos renginių – koncertai, sporto festivaliai, parodos ir kinas.

„Mūsų lankomų renginių spektras – pakankamai platus. Šeima reguliariai apsupta sporto ir muzikos renginių. Jų – tikrai daug. Tačiau visada mielai keliaujame ir į šiuolaikinio meno parodas, kiną bei įvairias muges, vykstančias „Litexpo" rūmuose", - pasakojo Artūras Matkevičius–DJ Mamania.

Anot atlikėjo, šiandien renginių ir išvykų su šeima planavimo epicentre – dukros pomėgiai bei poreikiai. Tėvai mielai keliauja į renginius, kurie vaiką ne tik sudomina, bet ir įtraukia.

„Įprastai renkamės renginius, kuriuose suderinami bendri šeimos pomėgiai. Tačiau, žinoma, prioritetas dažniausiai būna dukrai ir jos hobiams, mėgstamiausioms atrakcijoms. Ar tai būtų pripučiami batutai, ar robotikos paskaitos, „Lego" dėlionės, piešimas - visa tai vaiką akimirksniu ne tik užima, bet ir užburia", - sako A. Matkevičius.

Paklaustas apie įdomiausias pramogas bei renginius, aplankytus Lietuvoje ir užsienyje, DJ Mamania išskiria pramogų parkus bei populiariosios kultūros renginius, skelbiama pranešime spaudai.

„Disneyland" Prancūzijoje yra turbūt labiausiai įsiminęs apsilankymas užsienyje su visa šeima. Taip pat daug gerų įspūdžių paliko ir „Legoland" bei „Heide Park" Vokietijoje. Kalbant apie Lietuvą, turėjome puikią tradiciją su „Now Japan" renginiais. Taip pat, prieš metus Vilniuje vykęs „Comic Con Baltics" yra labai laukiamas ir šiemet", - gerąją patirtimi dalijosi didžėjus.

Šio rudens šeimos pramogų kalendoriuje dėmesys skiriamas tiek sportui, tiek kultūrai. Kaip laukiamiausią artėjantį renginį DJ Mamania išskiria Holivudo aktorius, komiksų ir kino filmų entuziastus „Litexpo" parodų rūmuose subursiantis „Comic Con Baltics".

Ievos Budzeikaitės nuotr.

„Jau ilgą laiką su šeima esame nusiteikę aplankyti „Comic Con Baltics" renginį. Taip pat į mūsų kalendorių įtrauktas sporto festivalis, renginys „Pasivakščiojimas su dinozaurais" bei keli muzikiniai koncertai", - sakė A. Matkevičius.

Atlikėjas pasakoja, jog labiausiai žavi renginiai, sugebantys suderinti visos šeimos poreikius. Dėl šios priežasties, rugsėjo viduryje vyksiantis „Comic Con Baltics" yra laukiamas tiek atlikėjo ir jo žmonos, tiek dukros Faustos.

„Praėjusiais metais abi renginio dienos buvo užpildytos pramogomis – nebuvo laiko nuobodžiauti. Šeimai pavyko lengvai planuotis pramogas, buvo sukurtos sąlygos palikti vaiką jo hobiams ir užimtumui, kai, tuo tarpu, pats galėjau stebėti interviu su įvairiais svečiais, rinktis komiksus bei žaisti naujus kompiuterinius žaidimus. Beje, proga persirengti į mėgstamus filmų herojus taip pat nebuvo praleista. Dukrai tai išskirtinai svarbus dalykas", - įspūdžiais dalijosi DJ Mamania.

Šių lūkesčių vedama, Matkevičių šeima entuziastingai laukia ir antrojo, pasaulyje jau ne vieną dešimtmetį organizuojamo populiariosios kultūros festivalio.

„Kas kartą pasakius „Comic Con Baltics" garsiai, šeimos veiduose nušvinta šypsenos. Nuotaika jau yra ir tai, turbūt, svarbiausia. Dukra nekantrauja persirengti į kokį nors herojų bei ieškoti naujų „Funko Pop" figurėlių. Aš išmėginsius naujus kompiuterinius žaidimus bei su žmona bandysim nusifotografuoti su „Sostų karų" aktoriumi Ian Beattie. Manau, kad pramogų gausa tikrai neleis išeiti iki pat vakaro abi renginio dienas. Esame tam nusiteikę ir labai laukiam šio renginio", - sakė DJ Mamania.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)