Linksmo ir švelnių spalvų vakarėlio akimirkomis drabužių kūrėja pasidalijo ir su DELFI skaitytojais. Paula taip pat atskleidė, kad ji ir Sezzy laukia dukrytės, kuriai žada suteikti vardą iš pasakų – Alisa.

„Tai mergaitė! Sukūriau mažytę pasaką mūsų mylimai dukrelei Alisai. Džiaugiuosi turėdama tiek gerų žmonių aplink save, ačiū jums visiems, kad šią dieną padarėte tokia ypatinga“, – savo bičiuliams dėkojo P. Poderytė.

Paskutines nėštumo akimirkas skaičiuojanti dizainerė šį periodą išgyvena jausmingai.

„Jaučiuosi palaiminta, kad galiu tai išgyventi. Juo labiau, kai šalia yra vyras, kurį myliu“, – tikino ji.

DELFI primena, kad atlikėjas Sezzy ir dizainerė P. Poderytė vestuves atšoko šią vasarą, tačiau naujiena apie patyliukais įvykusias tuoktuves paaiškėjo tik rugsėjį.

Tuomet socialiniuose tinkluose tiek Paulai, tiek Sezzy plūdo sveikinimai jungtuvių proga. Tokią bičiulių reakciją išprovokavo poros naujausia nuotrauka, kurioje jiedu pozavo savo vestuvių dieną.

Dizainerė ir atlikėjas susituokė šių metų liepos 10-ąją Sezzy gimtinėje Turkijoje.

Kadangi nei Paula, nei Sezzy nėra linkę atvirauti apie savo santykius, tiksli poros sužadėtuvių data taip pat nėra žinoma. Manoma, kad jiedu susižadėjo 2016-ųjų metų pabaigoje.

Atlikėjui Sezzy ši santuoka yra antroji. Anksčiau vyras gyvenimą kūrė su Agne Saylik. Pora kartu gyveno 9-erius metus ir susilaukė dviejų vaikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (293)