Ruošdamasi būsimos pavasario drabužių kolekcijos pristatymui, Julija šiuo metu eksperimentuoja prieš fotoobjektyvą ir svarsto galimybę tapti savo naujos drabužių kolekcijos veidu.

Nors dizainerė ir neišdavė naujos pavasario kolekcijos tematikos, tačiau su DELFI skaitytojais sutiko pasidalinti nuotrauka, kurioje ji vilki savo naujos pavasario kolekcijos suknele.

Kaip teigė Julija, ji net neabejoja būsimos kolekcijos sėkme, kadangi kiekvienos kolekcijos pirmuosius modelius dizainerė išbando pati. „Kurdama naują kolekciją, pirmuosius modelius visuomet siuvu ant savęs, nes tik taip galiu patikrinti jų kokybę“, - pasakojo dizainerė.

Dizainerė Julija Janulaitytė

Netrukus dizainerė Klaipėdoje pristatys savo rudens/žiemos drabužių kolekciją. Rugsėjo 29 d. klaipėdiečių laukia neįprastas reginys – ratuotas mados pristatymas. Rudeniškų spalvų, minkštą ir jaukią „Julia Janus“ drabužių kolekciją pristatys ne modeliai, o įvairių kūno sudėjimų moterys, važiuojančios stilingais dviračiais.

Kodėl dviračiai? Dizainerė Julija teigia norinti, kad kolekciją galėtų pamatyti visi norintys, o ne saujelė „išrinktųjų“. Toks požiūris atspindi demokratišką prekės ženklo „Julia Janus“ dvasią: tai drabužiai, sukurti su pagarba moteriškoms formoms ir šiuolaikinės moters gyvenimo būdui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją