Moteris šiuo metu ne tik augina pirmagimę Patriciją, bet ir vadovauja sutuoktinio Rimvydo Rukaičio restoranui, koncertuoja su grupe, veda kelias laidas televizijoje. „Manęs klausė, kokia dieta yra pati geriausia. Atsakiau, kad veikla, užimta dienotvarkė. Geriausia grožio procedūra yra miegas, o motyvacija – pasitikėjimas savimi“, - kalbėjo dainininkė.

N. Pareigytė-Rukaitienė pasidžiaugė, kad šiandien sveria šiek tiek mažiau nei prieš gimdymą. Keli numesti kilogramai padeda ne tik gražiau atrodyti, bet ir geriau jaustis. Dainininkei sporto klubą atstoja pasivaikščiojimai su dukra miške.

„Sulaukiu komplimentų dėl savo kojų. Jos visada būdavo lieknos, tiesiog stilistai stengiasi tai akcentuoti. Iki gimdymo sverdavau apie 60 kilogramų. Dabar sveriu 3 kilogramais mažiau. Jaučiu, kad džinsai tampa vis laisvesni. Robertas Kalinkinas mums siuva naujus koncertinius drabužius. Dizaineris sakė nustoti mesti kilogramus, nes vis tenka siaurinti drabužį. Smagu, kai reikia vis mažesnių dydžių“, - kūno pokyčiais džiaugėsi Nijolė.

Atlikėja iš savo maisto raciono jau seniai yra išbraukusi tukinančius produktus: picą, makaronus, bandeles. Nijolė nori visai atsisakyti alkoholio, kuris, pasak jos, tik kenkia žmogaus organizmui. Savo restorane pietaujanti atlikėja kiekvieną dieną stengiasi valgyti skirtingą maistą: „Dažniausiai tai būna salotos. Džiaugiuosi, kad nemėgstu saldumynų. Valgau daug daržovių, vaisių, riešutų. Blogai yra užkandžiauti. Visada su savimi turiu vandens, obuolių. Labiausiai tukina sėdėjimas namuose, sukiesi nuolat prie šaldytuvo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)