Gediminas prisipažįsta, kad yra tikras "pelėda" ir baisiai tingi rytais keltis, tačiau griežta darbotvarkė verčia keltis apie 10 valandą ryto. Pirmasis darbas ir malonumas, kuriuo kiekvieną rytą mėgaujasi Gediminas, yra pusryčiai.



Tik po jų kyla keblumų, nes sunku apsispręsti, kuria kortele atsiskaityti, nes įvairiausių nuolaidų ir atsiskaitymui skirtų kortelių savo "kolekcijoje" vaikinas turi apie 30.



Atvykęs į kontorą, kuioje įsikūrusi išskirtinių renginių organizavimo firma "Elitaz", su kolege Agne Šemberiene aptaria verslo reikalus...



... o kartais kolektyvas išeina į kiemelį pakvėpuoti grynu oru ir aptaria įvairias organizuojamų renginių smulkmenas.



Pasprukusį nuo visų darbų ir reikalų Gediminą galima rasti snūduriuojantį. "Kas gali būti maloniau", - juokauja miegalius.



Visus miegus jaunajam verslininkui išblaškė suskambęs telefonas, su kuriuo Gediminas beveik niekada nesiskiria.



Po darbų, jei būna laiko ir noro, Gediminas užsuka į parduotuves, norėdamas atnaujinti savo garderobą. Šįkart vienos prabangios parduotuvės, esančios Vilniaus senamiestyje, pardavėjas Gediminui pasiūlė pasimatuoti raudoną chalatą, kurį apsirengęs jis puikiai jautėsi.



Nusprendęs, kad pagaliau atėjo vasara, Gediminas nusprendė pasirūpinti savo įdegiu ir nuėjo pasilepinti į soliariumą. Deja, smalsaus fotoobjektyvo ten neįsileido...



Daugybę metų vairuojantis Gediminas sako, kad labai mėgsta pasivaikščioti, tačiau pripažįsta, kad norint sutvarkyti visus reikalus, automobilis būtinas. O Gedimino automobilio bagažinė - tikras lobynas...



... kuriame gali rasti daug ką. Netgi kelis tūkstančius litų kainuojantį saksofoną.



Pavasariškai puikaus oro ir didelio noro groti įkvėptas Gediminas sumanė vilniečius pradžiuginti virkdydamas saksofoną. Nepaisant to, kad girdėdami žavingą melodiją praeiviai smagiai šypsojosi, užsieniečiai fotografavo, per porą minučių Gediminas uždirbo 50 centų.



Centas prie cento... ir gali įsigyti kone tūkstantį litų kainuojančius batus - taip ir padarė silpnybę batams turintis Gediminas.



Gavęs iškvetimą "TV pagalbos" gelbėtojas staigiai baigė savo šou, apsirengė ir išvyko gelbėti pagalbos besišaukiančių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)