Koncertą Donatas pradėjo jausminga daina „Tai mūsų laikas“. Vos ant scenos pasirodęs atlikėjas sulaukė šilto minios palaikymo: šūksnių ir aplodismentų.

Koncertą stebėjo ir Algirdas Kaušpėdas, Viktorija Sutkutė su vaikinu, Neringa Šiaudikytė su mylimuoju Tomu Uroška bei Rosita Čivilytė.

Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška

Donatas šįvakar gerbėjams paruošė 22 dainas, kurias taip kruopščiai derino vieną prie kitos, kad koncerto nuotaika banguotų nuo ramesnės ligi audringesnės.

Scenoje pasirodė ir pernai metų „eurovizininkai“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė. Duetas atliko savo „eurovizinę“ dainą „This time“. Publika juos sutiko gausias šūksniais ir aplodismentais.

Gerbėjai į arenos salę pradėjo plūsti likus valandai iki koncerto pradžios. Šurmuliuojančioje minioje - daugybė merginų.

Šio vakaro scena - netradicinė. Žiūrovai galėjo stovėti ir jos viduje.

Kauno Žalgirio arenoje jo pasirodymą stebėjo daugiau kaip penki tūkstančiai gerbėjų. Vienai iš jų ypatingai pasisekė. Koncertui persiritus į antrąją pusę Donatas paprašė vienos iš gerbėjų mobilaus telefono. Ranką ištiesė netoli stovėjusi Marija.

D. Montvydas priklaupė ant kelio ir įjungęs filmavimo kamerą nufilmavo asmeninį palinkėjimą Marijos telefonu. Baigdamas filmuoti atlikėjas su šypsena veide merginą įspėjo, kad ši nepiktnaudžiautų šiuo įrašu prieš miegą.

Koncerto antroje pusėje Donatas atliko ir senąją bei naująją „eurovizines“ dainas. Abi jas daugiatūkstantinė minia sutiko gausiu palaikymu.

Algirdas Kaušpėdas

Dvi valandas trukusio koncerto metu Donatas gerbėjams padovanojo visas žymiausias savo dainas. Gausus būrys kauniečių kartu plėšė dainas „Mano vasara“, „Noriu, kad būtum mano“, „Leisk mylėt“ ir daugelį kitų.

Koncertą D. Monvydas baigė audringai dainuodamas „Mes šaukiam norim dar!“.

Televizijos žiūrovai šį koncertą galės pamatyti pirmadienio vakarą per LRT. Šventinį vakarą nacionalinių atrankų organizatoriai kvies palaikyti Donatą Montvydą „Eurovizijoje“ prisidedant pinigine išraiška.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)