Kovo 8-ąją, antradienį, 12 val. Delfi.lt „Facebook“ paskyroje bus tiesiogiai transliuojamas specialus aukcionas. Jo metu laidų vedėjai Gintarė Urnikienė ir Justinas Jankevičius kreipsis į visus neabejingus karui Ukrainoje žmones.

Aukciono metu bus galima įsigyti Šarūno Jasikevičiaus krepšinio marškinėlius, kurie atiteks didžiausią sumą pasiūliusiam žmogui. Siūlymai bus priimami tik tiesioginės „Facebook“ transliacijos metu ir tik jos komentarų skiltyje. Visa surinkta auka bus skirta R. Kaukėno paramos fondui, kuris nuo šiol prisideda ir prie Ukrainos karo zoną paliekančių šeimų gerovės.

Š. Jasikevičiaus marškinėliai, puošti jo parašu, pasirinkti ne atsitiktinai – buvęs Lietuvos krepšininkas, o dabar sporto treneris kovo 10 d. viešės J. Jankevičiaus pokalbių šou „Pasitikite“ Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šis renginys taip pat prisideda prie kilnių tikslų.

„Reaguodami į sudėtingą situaciją prisidedame prie pagalbos šį siaubą išgyvenantiems Ukrainos žmonėms. Pusė pelno už parduotus bilietus į pokalbių šou „Pasitikite“ skiriama nuo karo kenčiantiems žmonėms, aprūpinant juos reikalingiausiomis medicininėmis priemonėmis. Kita pusė sumos skiriama sunkiai sergantiems ir kritinėse būklėse esantiems Lietuvos vaikams.

Šarūnas Jasikevičius, Justinas Jankevičius / Foto: Gintautas Bitvinskas

Norime ir esame pasiruošę suteikti visapusišką pagalbą šeimoms, atvyksiančioms iš Ukrainos, kuriose auga sunkiai sergantys vaikai ir jomis pasirūpinti, suteikiant apgyvendinimą, padengiant gydymo išlaidas bei aprūpinant visomis reikalingomis gyvenimui priemonėmis“, – skelbė R. Kaukėnas.

Paramos grupės įkūrėjas tikina, kad tokiu sunkiu metu reikia būti vieningiems. R. Kaukėnas ir jo fondas didžiausią dėmesį skiria šeimoms, kurios augina sunkiai sergančius vaikus.

„Norime prisidėti tokiu būdu, kokiu galime būti naudingiausi. Prašome visų organizacijų, į kurias kreipiasi šeimos, paliekančios Ukrainos karo zoną ir turinčios sunkiai sergančių vaikų, – nukreipti jas į mūsų fondą.

Šioms šeimoms suteiksime įvairiapusišką pagalbą – apgyvendinimą, visus reikalingiausius daiktus, padengsime gydymo išlaidas, aprūpinsime vaistais ir medicinine įranga.

Taip pat norime aprūpinti Ukrainos žmones, išgyvenančius šį tragiškai sunkų laikotarpį, reikalingiausiomis medicininėmis priemonėmis – bintais, pirštinėmis, medikamentais, švirkštais ir kt.

Būkime vieningi, būkime kartu. Ačiū už Jūsų gerumą“, – dėkojo paramos fondas.

Prie paramos Ukrainos vaikams kviečiama prisidėti ir nelaukiant aukciono – tą galima padaryti jau dabar:

Parama Ukrainos vaikams

RIMANTO KAUKĖNO PARAMOS GRUPĖ
TEISINĖ FORMA: LABDAROS IR PARAMOS FONDAS
KODAS: 302721009
SĄSKAITOS NR. (IBAN): LT907290099015807104
BANKAS – CITADELE
SWIFT: INDULT2X
PVM KODAS LT100011960710

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės