Ne ką mažiau stebino ir nuotakų suknelių išmoningumas ar šventės scenarijaus išradingumas.

DELFI surinko gražiausias šios vasaros pramogų pasaulio atstovų vestuves ir kviečia prisiminus išrinkti žaviausias 2017-ųjų vasaros vestuves!

„Lietuvos talentus“ sudrebinęs duetas „Violeta DaQueen ir Auggis“

Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė po beveik ketverių metų draugystės.

Santuokų rūmuose Violeta Taraškevič pasirodė pasipuošusi pūsta balta vestuvine suknele, Augustinas Paulionis pasipuošė juodomis kelnėmis ir smėlio spalvos švarku. Pora fotografams, po santuokos ceremonijos, pozavo rankose laikydami balionus.

Ceremonijos metu pora susimainė juodos spalvos žiedais.

Po 4 mėnesių draugystės ištekėjo garsenybėms vestuvines sukneles kurianti dizainerė A. Jurkšaitytė

Taip pat lijo per mūsų pirmąjį pasimatymą“, – vos avykusi į Vilniaus santuokų rūmus kalbėjo dizainerė Aurelija Jurkšaitytė. 33-ejų kūrėja birželio pabaigoje prisiekė amžiną meilę savo mylimąjam, 34-erių Daliui Žebuoliui.

Trumpute balta suknele pasipuošusi nuotaka DELFI pasakojo, kad ilgai nesvarstė, kokia suknele puoštis šią dieną. „Norėjau, kad atsispindėtų gėlių žiedlapiai, o patį siluetą pasirinkau pagal savo figūrą, – pasakojo drabužių kūrėja. – Neužtruko ilgai, nes žinojau, ko noriu.“

Krepšininkas M. Kuzminskas su mylimąja susituokė ypatingoje jam vietoje

Liepos 6-ąją, Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, krepšininkas Mindaugas Kuzminskas susituokė su mylimąja Egle Andreikaite.

Tuoktuves Senojoje Varėnoje krepšininkas pasirinko neatsitiktinai – čia, netoli Varėnos, vienkiemyje, yra įsikūrusi jo močiutė, kurią jis lanko kiekvienų vasaros atostogų metu.

Vestuvių dieną Senosios Varėnos bažnyčią dekoratorės išpuošė dirbtinių baltų gėlių žiedais, nutiesė raudoną kilimą. Ceremonijos metu jauniesiems bei susirinkusiems giedojo Justė Starinskaitė, kuri, prieš nuskubėdama ruoštis, prasitarė, kad dalyvaus ir pačioje šventėje kaip viešnia.

20-metė K. Kerbedžio dukra ištekėjo už beveik perpus vyresnio mylimojo

Neseniai seneliu tapusio dainininko Kastyčio Kerbedžio šeimoje – dar viena šventė. Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje liepos viduryje ištekėjo jauniausia jo dukra Konstancija (20 m.).

K. Kerbedžio jaunėlė dukra ištekėjo už 17 metų vyresnio išrinktojo, pianisto Remigijaus Sabaliausko (37 m.). Iš balto „Hummer“ limuzino jaunoji išlipo vilkėdama ilgą perlų spalvos suknelę. Jaunikis pasirinko klasikinį juodą kostiumą, o savo įvaizdį pagyvino vaiskiai raudona varlyte.

Jaunosios tėvas K. Kerbedis į sostinės civilinės metrikacijos skyrių neatvyko. Tiesa, kalbėta, kad atlikėjas dalyvavo vėlesnėje tuoktuvių dalyje.

Ištekėjo kartu su SEL dainuojanti S. Pankūnaitė

Kartu su Egidijumi Dragūnu pasirodanti atlikėja Silvija Pankūnaitė ištarė svarbiausią savo gyvenimo „taip“. Mergina ištekėjo už mylimojo Edvino.

Pora vestuves iškėlė Nidoje.

Vestuvių dieną Silvija pasipuošė trumpa balta suknele ir raudonais aukštakulniais. Nuotraukoms pozavo akis nuo saulės slėpdama rausvais saulės akiniais.

Beje, tuoktuves 2017 metų liepos 7-ąją pora iškėlė dėl simbolinės datos, tai jų gimtadienių „vidurys“. Edvinas gimtadienį švenčia liepos tryliktąją, o Silvija – antrą dieną.

DELFI žiniomis medaus mėnesį pora planuoja tik kitų metų pradžioje. Sausį jiedu ketina keliauti po Tailandą.

Vilniuje su savo išrinktąja susituokė D. Bosas sūnus

Verslininkės Dainos Bosas sūnus Lukas Randersas amžiną meilę prisiekė savo gyvenimo draugei Editai Nemanytei. Išskirtiniu grožiu pasižyminčioje Bernardinų bažnyčioje porą sveikino artimieji ir tėvai.

Laimingų jaunųjų atėjo pasveikinti studijų draugai, artimieji ir šeimos nariai. Šventėje dalyvavo ir vestuvių planuotoja Laura Vagonė bei žinomas floristas Mantas Petruškevičius.

Norėdami išvengti žiniasklaidos dėmesio jaunieji savo privatumą patikėjo saugoti apsaugos darbuotojams, kurie visos ceremonijos metu budėjo prie bažnyčios vartų.

Švedijoje ištekėjo futbolininkė V. Budrytė

„Piršlio Švedijoje niekas negaudo ir nekaria. Tiesiog nukirpome „šlipsą“, kas šioje šalyje taip įprasta. Vestuvėse dalyvavo apie 50 žmonių. Iš Lietuvos atvyko beveik visa šeima ir trys geriausios draugės,“ - sakė futbolininkė, su drauge susituokusi po ketverių metų draugystės.

Po santuokos ceremonijos Viktorija tapo Budrytė-Winnersjo. Tokią pačią pavardę – Budrytė-Winnersjo nešioja ir jos mylimoji Marina.

Paklausta, kaip jausis dėvėdama rinktinės marškinėlius su kita pavarde, pašnekovė užsiminė, jog trumpam stabdys karjerą, o kada grįš į aikštę, dar nežino.

„Artimiausius metus tvarkysiuosi reikalus, metams pristabdžiau karjerą. O jei po to rinktinė pakvies, tikrai žaisiu,“ – „Radiocentro“ eteryje sakė ji.

Viktorija Budrytė ir Marina Melody Winnersjo

Vilniuje susituokė menininkė J. Vaitkutė

Vilniaus santuokų rūmuose už savo mylimojo, komunikacijos specialisto ir savo prodiuserio Silvestro Dikčiaus, ištekėjo iš maisto produktų kurianti menininkė Jolita Vaitkutė.

„Susituokti nusprendėme jau po trijų mėnesių draugystės. Prieš metus įvykęs susitikimas Mindaugo „Maximoje" tapo lemtingu", – nusijuokė žinoma moteris.

J. Vaitkutė pasakojo, kad dažnai besilankydama šioje parduotuvėje nė nesitikėjo sutikti savo gyvenimo vyrą, tačiau viena naktis tapo lemtinga. Vienas kitą užkalbinę jauni žmonės greitai pradėjo susitikinėti.

G. Lebedeva susituokė su A. Kazakevičiumi

Penktadienio, rugpjūčio 25-osios, popietę Vilniaus Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčios slenkstį peržengusi pora, Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius, iš jos išžengė kaip šeima.

Amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė po beveik ketverių metų draugystės. Kone visą draugystės laiką pora buvo sužadėtiniai. Žiedelį Gretai ant piršto Aleksandras užmovė praėjus vos trims mėnesiams nuo draugystės pradžios.

„Etapas buvo rimtas, ėjome to link ir eisime toliau“, – apie vestuves po ceremonijos žurnalistams kalbėjo Aleksandras. Olimpietis neslėpė, kad jau nuo ryto jautė virduje kirbantį jauduliuką.

„Queens of Roses“ narė G. Girnytė amžiną meilę prisiekė sentimentais apipintoje Vilniaus vietoje

Šv. Mikalojaus bažnyčioje amžiną meilę Linui Linkevičiui prisiekė „Queens of Roses“ narė Giedrė Girnytė. Būtent šioje bažnyčioje susituokė ir Giedrės tėveliai.

Pasidomėjus, kodėl jaunieji santuokai pasirinko ketvirtadienį, o ne savaitgalio dieną, jaunikis atskleidė, kad šią dieną, kaip labai tinkamą santuokai, buvo įvardijusi Palmira.

Jam antrino ir nuotaka: „Ji sako, kad ketvirtadienį jauniesiems tuoktis labai palanki diena, o dar ir ši data buvo tinkama“.

Į bažnyčią, pasveikinti naujai sukurtos šeimos, susirinko kelios dešimtys artimiausių poros draugų bei artimųjų, tačiau vakare, šventės metu, svečių pulkas bus kur kas didesnis.

Baltijos jūros pakrantėje laidų vedėjas R. Jonaitis vedė aktorę J. Balčiūnaitę

Televizijos bei radijo laidų vedėjas Richardas Jonaitis rugpjūčio 28-ąją vedė savo mylimąją, „Domino“ teatro aktorę Jovitą Balčiūnaitę.

Amžinos meilės priesaiką pora tarė ošiant jūrai. Ant Baltijos jūros kranto, Nemirsetoje, buvo sukonstruota medinė arka, papuošta žalumynais bei baltomis užuolaidomis. Santuoką registravo Palangos miesto civilinės metrikacijos atstovė.

Meilės šventėje dalyvavo kelios dešimtys artimiausių poros draugų.

Į santuokos vietą jaunieji atvyko kateriu. Nuotaką iš laivo iškėlė ceremonijos vietoje jaunųjų lūkuriavę gelbėtojai.

Žinoma šokėja S. Saikauskaitė amžiną meilę prisiekė aukšto rango karininkui

Daugelio įvairių televizijos projektų dalyvė, žinoma šokėja ir choreografė Sandra Saikauskaitė sumainė aukso žiedus su ilgamečiu mylimuoju. Laiminga nuotaka neslėpė džiaugsmo ašarų. „Tai nuostabi diena. Labai miela matyti draugus, kolegas ir visus atėjusius pasidžiaugti kartu“, – sakė ji.

Šokėjos ir karininko pora susituokė Lietuvos kariuomenės Šv. Ignoto bažnyčioje vienas kitam amžiną meilę prisiekusi pora susitikinėjo jau daugiau nei dešimtmetį. Prieš pat ceremoniją S. Saikauskaitė juokavo, kad šeimos nariai ir bičiuliai jos ir jos gyvenimo draugo Tomo Lukaševičiaus vestuvių laukė labiau nei jie patys.
„Mes kartu jau 10 ar 11 metų ir labai seniai susižadėję. Dažnai kai pora taip seniai kartu aplinkiniai pripranta ir pradeda vis klausinėti, kada gi tos vestuvės. Artimieji jų laukė turbūt labiau nei mes", - juokėsi žinoma moteris.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)