Andriui Šedžiui ir jo mylimajai Erdvilei Pilvinytei gimė dukra

Lapkričio viduryje pirmosios bendros atžalos susilaukė politikas Andrius Šedžius su mylimąja Edvile Pilvinyte. Andriui tai – penktoji atžala, kurios jis guodėsi sulaukęs būdamas ne Lietuvoje.

„Pagal viską Erdvilė turėjo gimdyti šeštadienį, todėl vakar ramiai išvažiavau į Hamburgą, čia esu iki šiol. Man būnant prie Varšuvos Erdvilė paskambino, kad jai prasidėjo sąrėmiai, informavo mane, jog ji jau važiuoja į ligoninę, tačiau aš jau nebegalėjau grįžti. Taip išėjo. Į Lietuvą planuoju grįžinėti šiandien, susitvarkau reikalus ir grįžtu atgal. Visą naktį nemiegojau. Jei pavyks – namuose būsiu rytoj ryte“, – tąkart „Delfi“ pasakojo A. Šedžius, santykius su gerokai jaunesne širdies drauge ilgą laiką laikęs paslaptyje.

Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė

Pora mergytei nutarė suteikti Adelės vardą, reiškiantį „kilmingas“. „Šį vardą išrinko Erdvilė. Priešinausi iki paskutinės akimirkos, aš turėjau savų variantų, – juokėsi politikas. – Ji sakė, kad dukra gavo mano pavardę, tad jai priklauso vardas“.

Laimai Tamulytei-Stončei ir jos vyrui Gediminui gimė išsvajotas pirmagimis

Baigiantis spaliui pirmagimio susilaukė renginių vedėja Laima Tamulytė-Stončė su vyru Gediminu Stončiumi. „Mama ir tėtis. Gediminai, ar gali tuo patikėti? Dieve, daugiau nei šis stebuklas, kurį mums dovanojai, daugiau tavęs prašyti aš jau nebegaliu“, – feisbuke paskelbė L. Tamulytė-Stončė, dar žinoma Mama Rock‘n‘Roll vardu. Mažylei žinoma šeima išrinko Emilijos vardą.

Apie tai, kad laukiasi moteris viešumai pranešė likus vos kelioms savaitėms iki gimdymo. „Ryte pabusiu vieną laimingiausių dienų pasaulyje. Laimingiausią ne todėl, kad pati sutiksiu dar vieną savo 13-dienį, o svarbiausia, kad turiu tave, mano dar mažyti Dievo stebukle, besiglaudžiantis prie mano širdies. Tu mano didžiausia dovana, man tu visas pasaulis", – rašė L. Tamulytė-Stončė.

Garsi moteris ne kartą buvo užsiminusi ir atviravusi apie tai, kad jiedu su vyru negali susilaukti vaikų. Tuomet ji prisipažino, kad dėl savo svajonės jiems teko kreiptis į medikus.

Laima Tamulytė-Stončė su vyru Gediminu

Mantas Jankavičius su žmona Ieva susilaukė dukters

Įsibėgėjus liepai ketvirtosios atžalos susilaukė atlikėjas Mantas Jankavičius su žmona smuikininke Ieva Simniškyte-Jankavičiene. Porai gimė dukra.

„Noriu su Jumis pasidalinti šiuo metu pačiu brangiausiu įvykiu mano gyvenime. Iš Dievo gavau dovanų – prieš kelias dienas man gimė dukrytė. Esu be galo laimingas ir dėkingas. Tai jau ketvirtas vaikas mūsų šeimoje. Būkit palaiminti, būkit laimingi, koks aš esu šiuo metu! Tikriausiai su jumis koncertuose matysimės dar rečiau, bet tas mažas akimirkas vertinsime dar labiau. Tikiu tuo. Šia žinia su jumis norėjau pasidalinti pirmasis, nes esate man labai brangūs. Ačiū už palaikymą“, – džiaugėsi garsus tėtis.

Mantas Jankavičius su žmona Ieva

Mykolas Majauskas su mylimąja Lina susilaukė sūnaus

Kovo viduryje vaikelio susilaukė politikas Mykolas Majauskas ir jo mylimoj Lina. Porai gimė sūnus, kuriam nusprendė suteikti Jogailos vardą. „Mūsų pasaulį išvydo geros nuotaikos vyrukas“, – patvirtindamas puikią naujieną nedaugžodžiavo garsus politikas.

Dar praėjusių metų lapkritį džiugia žinia apie gimsiantį mažylį pats politikas pasidalijo „Instagram“. „Nuostabi šventė aplankė mūsų namus. Turėsime mažą, gražų leliuką“, – tuomet skelbė jis.

Apie savo romantiškus ryšius pora prakalbo praėjusių metų vasarą. L. Svidinskaitė santykius su politiku patvirtino privačių interesų deklaracijose įrašydama jo pavardę bei pareigas.


Sergejus ir Airinė Maslobojevai susilaukė trečios atžalos

Rugsėjo pabaigoje pagausėjo pasaulio kikbokso čempiono Sergejaus Maslobojevo ir jo žmonos Airinės šeima. Du sūnus auginantiems sutuoktiniams gimė dukra, kurią pavadino neįprastu Rajos vardu.

„2020.09.24 05:57 Gimė mūsų dukrytė. Raja Maslobojeva (57cm ir 3.77kg) mažytė mergytė kurios mes labai laukėme. Po dviejų sveikų, gražių, tvirtų, bei išdykusių berniokų ši princesė yra tarsi Dievo dovana. Suprantu, kad tėvystės teks mokintis iš naujo. Kad griežtas ir tvirtas būdas turės pasikeisti namuose. Esu dėkingas gyvenimui už tobulai išsipildžiusią svajonę auginti du brolius ir savo mieląją princesę! Ačiū mano mieloji, Airyte, už šią gyvenimo dovaną bei išbandymą. Kartu mes galime viską! Kartu mes visko ir pasieksime! Ačiū Tau labai“, – rašė vienu geriausių kovotojų tituljuojamas S. Maslobojevas.

2019-ųjų rudenį pora sulaukė antrojo sūnelio Raon. Jie neslėpė, kad sužinoję, jog jų šeima vėl pagausės, nustebo. Nors žinia buvo kiek netikėta, pora dėkoja Dievui už neįkainojamą dovaną.

Ingrida Martinkėnaitė ir jos vyras Vytautas Urbonas džiaugiasi dukros gimimu

Balandžio viduryje antrojo vaikelio susilaukė grupės „69 Danguje“ narė, tinklaraštininkė, Ingrida Martinkėnaitė. Jai ir sutuoktiniui, advokatui, Mindaugui Urbonui gimė dukra.

Apie tai, kad vėl laukiasi, atlikėja pranešė gruodžio pabaigoje socialiniame tinkle pasidalindama žinute ir nuotrauka, kurioje pozavo su tuomet jau apvalėjančiu nėščiosios pilvuku. „Stebuklas. Mes jo labai laukėme ir vis dar laukiame“, – šalia nuotraukos džiaugsmingai brūkštelėjo dainininkė.


Ingrida buvo prisipažinusi, kad prieš tapdama nėščia ne kartą lankėsi pas medikus. Tuomet ją lankė mintys, kad pastoti nebepavyks, o ir specialistai nuo šio sprendimo stengėsi ją atkalbėti – kam ir vėl patirti bemieges naktis. „Pas medikus ėjau nuo pat pradžių, kai tik supratau, kad noriu pastoti. Vis tiek tas amžius yra rizikos faktoriuje, ir aš bijojau tų visokių skaudžių patirčių“, – „Delfi“ laidoje „Kasdienybės“ herojai kalbėjo atlikėja.

Iš ankstesnių santykių Ingrida taip pat augina 13-metę dukrą.

Baiba ir Mykolas Serdiukai per karantiną susilaukė dukrelės

Balandžio 14-ąją atlikėja Baiba Skurstenė-Serdiukė su vyru Mykolu susilaukė antrosios atžalos – porai gimė mergaitė, kuriai suteikė Annos vardą. Dainininkė pasakojo, kad gimdymas per karantiną nesukėlė didesnių problemų, o ligoninės personalu ir maistu ji yra labai patenkinta. „Svarbiausia dabar viskam nusiteikti iš anksto“, – netrukus gimdysiančioms moterims patarė Baiba.

Vis dėlto atlikėja neslėpė, kad kai kurie suvaržymai dėl karantino suteikė ir liūdnų emocijų.

„Žinoma, liūdniausia dėl to, kad vyras negalėjo būti šalia. Visi vyrai, kurių moterys gimdė, prisidengę apsauginėmis kaukėmis sėdėjo kambaryje su stiklinėmis sienomis ir laukė. Beje, net ir gimdymo metu turėjau būti su apsaugine kauke – nors ir buvo sunku kvėpuoti“, – įspūdžiais tuomet dalijosi žinoma moteris.

Julija Jegorova-Butavičienė su sutuoktiniu Karoliu dukrai suteikė retą vardą

Pirmojo „Lietuvos balso“ nugalėtoja, grupės „Kristal“ narė, dainininkė Julija Jegorova-Butavičienė ir jos sutuoktinis Karolis Butavičius rugpjūčio 21-ąją susilaukė pirmosios atžalos. Porai gimė dukra, kuriai suteikė retą Katalėjos vardą. Lietuvoje neįprastas vardas – girdėtas ir Holivude. Katalėja – populiaraus veiksmo trilerio „Columbiana“ pagrindinės herojės vardas.

„Visą gyvenimą bėgi, leki kol akimirkai sustoji... Ir žodžiai tampa nebereikalingi, tiesiog jauti, myli nenusakomai ir lauki labiau už viską“, – dar laukdami stebuklo kalbėjo sutuoktiniai.

Julija Jegorova-Butavičienė ir Karolis Butavičius / Foto: Kristina Dovydaitienė

„Delfi“ dainininkė tąkart sakė, kad jaučiasi kupina jėgų. „Galvojom – kada jau čia tas laikas. Dabar labai džiaugiuosi, nes turiu progą atsikvėpti. Daugiau laiko praleidžiu namuose, mažiau streso. Buvau labai veikli, visą laiką bėgau, o dabar viską pristabdžiau. Kurį laiką prabuvome tyliai ir gražiai, norėjom kuo ilgiau tai pasilikti tik sau“, – tikino atlikėja.

Sezzy ir Paula Poderytė susilaukė pirmo bendro vaiko

Turkų kilmės dainininkas Sezzy ir dizainerė Paula Poderytė vasario pabaigoje susilaukė pirmo bendro vaiko. „Labas mano meile Alisa!“ – su dukrele sveikinosi reperis, iš ankstesnės santuokos auginantis dar dvi atžalas.

Paula „Delfi“ pasakojo, kad per nėštumą kūnas ir protas kaip įmanydami bandė adaptuotis prie naujų pokyčių.

„Visas nėštumas prabėgo labai greitai, gyvenau įprastą gyvenimą – daug dirbau ir keliavau. Spalio mėnesį pristačiau naują kolekciją. Ją paruošti buvo sunkiau nei įprastai, kadangi per pirmus nėštumo mėnesius buvo itin sunku atrasti kūrybai įkvėpimo. Kūnas ir protas bandė prisitaikyti prie vykstančių pokyčių. Labai džiaugiuosi, jog visus planus pavyko įgyvendinti, o dabar – porą mėnesių galiu ruoštis vaikelio atėjimui. Mėgstu kurti plačiąja prasme, esu labai smulkmeniška ir sentimentali, todėl ruošiu vaikeliui kiek įmanomą viską pati – man tai malonumas. Neriu, siuvu, dekoruoju drabužių pakabas... Laikas ir dabar labai greitai bėga, nes nuolat kažko naujo mokausi, esu užsiėmusi. Mėgaujuosi šiuo laikotarpiu“, – sakė mama.

Dizainerė Paula Poderytė su vyru Sezzy

Sofio Gelašvili susilaukė antrosios atžalos

Gruzijos milijonieriaus dukra, verslininkė Sofio Gelašvili prieš pat Kalėdas susilaukė antrosios atžalos. Dukrą Emą iš ankstesnių santykių auginančiai moteriai gimė sūnus, kuriam suteikė Leono vardą.

„18.12.20 sveikas atvykęs, sūnau!“ – instagrame sveikinosi S. Gelašvili.

Šių metų balandžio 22-ąją teismas oficialiai nutraukė Sofio santuoką su pirmuoju Dominyku Niūniava. Šią informaciją „Delfi“ patvirtino teismo atstovė. Paskui S. Gelašvili socialiniuose tinkluose paskelbė, kad susižadėjo antrąkart, tačiau kas yra jos naujas mylimasis, neviešino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)