Metų gandras. Metų gandro rinkimuose savo nuomonę išreiškė 2416 DELFI skaitytojai. Daugiausia balsų surinko ir laukiamiausio gandro titulą pelnė pirmagimės susilaukusi Jurgita Jurkutė. Už šeimą aplankiusį gandrą balsavo 425 skaitytojai.

Jurgita Jurkutė-Širvaitė

Tiesa, nemažai simpatijų sulaukė ir Džiugas Siaurusaitis ir Lina Rastokaitė (už jų gandrą balsavo 374 skaitytojai), sūnaus susilaukęs Donatas Montvydas su žmona Veronika (303 balsai), ir Irūna Puzaraitė su vyru Roku Čepononiu (251 balsai).

Metų renginys. Metų renginio rinkimuose į neregėtas aukštumas pašoko SEL 25-mečio koncertas. Įstabų pasirodymą Egidijus Dragūnas surengė Kauno „Žalgirio“ arenoje ir kartu su savimi pasikvietė milijono eurų vertės robotą. Už metų renginį savo balsus iš viso atidavė 3820 skaitytojai. Net 2308 balsavo už SEL koncertą.

SEL 25-mečio koncertas Kaune

Užnugaryje liko ir daug dėmesio sulaukęs Robbie Williamso koncertas (397 balsai), ir „Laisvės piknikas“ (371 balsas), ir išliaupsintas „Queen“ koncertas (288 balsai).

Metų skandalas. Metų skandalo rinkimuose savo nuomonę išreiškė 1359 skaitytojai. Metų skandaliste DELFI skaitytojai titulavo Gretą Kildišienę, kuri viešumoje pasirodė dėvėdama kailinius iš ruonio kailio (386 balsai).

Greta Kildišienė

Antroje vietoje – kaltinimai seksualiniu priekabiavimu Šarūnui Bartui (147 balsai), trečioje – Lietuvos eurovizininkų „Fusedmarc“ anglų kalbos žinios (131 balsas).

Metų vestuvės. Metų vestuvėmis DELFI titulavo Mindaugo Kuzminsko ir Eglės Andreikaitės šventę. Už šios poros vestuves balsavo 2139 skaitytojai. Iš viso metų vestuvių rinkimuose savo nuomonę išreiškė 3775 skaitytojai.

Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė

Antroje vietoje liko kur kas mažiau balsų sulaukusios Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo vestuvės (492 balsai), trečioje - 413 balsų sulaukusios Richardo Jonaičio ir Jovitos Balčiūnaitės vestuvės.

Metų įvykių akimirkos nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)