Katažina ir Deivydas Zvonkai

Žinia apie Katažinos nėštumą pasklido vasarą. Tuomet kalbinta atlikėja tikino, kad darbuosis tik iki rugsėjo, rudenį moteris paskirs laiką sau ir mažyliui. Tačiau nėštumas kiek pakoregavo planus ir sceną Katažina paliko rudeniui neprasidėjus.

Patvirtinusi žinią apie nėštumą K. Zvonkuvienė neslėpė, kad šį gyvenimo pokytį tiesiog jautė: „Kažkas pasikeitė viduje ir tai suprasdama, žinoma, nusipirkau nėštumo testą. Vaikelis buvo toks laukiamas, kad iš pradžių negalėjau patikėti savo laime. Atlikusi pirmąjį testą tylėjau ir nieko nesakiau Deivydui, tik po antrojo teigiamo rezultato jam prisipažinau bei iš karto užsirašiau pas gydytoją“.

Visų nuostabai, gruodžio pirmąją porai gimė dvynukai. „Šį gražų žiemos rytą gimė Kornelija ir Donatas Zvonkai. Žiauriai faini leliukai, aaaaaaaaaa!“, – savo paskyroje tąkart paskelbė D. Zvonkus.

Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus

Antanas ir Aistė Guogos

Lapkritį antrojo sūnaus susilaukė ir Antanas Guoga su žmona Aiste.
„Sveikas atvykęs, sūnau! Šis rytas Vilniuje nepaprastas: su Aiste tapom dar kartą laimingais tėvais – mums gimė sūnus! 9.35 val., 55 cm, 4.1 kg, 10/10 – sveikas, kaip ridikas. Svarstom tarp dviejų vardų – Tauro ir Antano. Kaip jums atrodo, kuris geriau?

Labiausiai šiandien didžiuojuosi savo mylima moterimi – fantastiško gerumo ir ištvermės, nuostabia žmona ir mama. Ačiū tau, Aiste, už viską!

Mielieji, gimdykit kuo daugiau vaikų! Džiaugsmas begalinis“, – rašė A. Guoga.

Vėliau pora pranešė pasirinkę Tauro vardą. DELFI primena, kad Antanas ir Aistė Guogos jau augina sūnų Herkų. Berniukas gimė Briuselyje praėjusių metų sausio mėnesį.

Antanas ir Aistė Guogos

Gabrielė Grygolaitytė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas

Spalio 23 d. 16.30 val. Kauno klinikose pasaulį išvydo dainininkės Gabrielės Grygolaitytės-Vashos ir krepšininko Ronaldo Rutkausko pirmagimė Adrija.

Nors R. Rutkauskas negalėjo laikyti už rankos savo išrinktosios abiems itin svarbiu momentu, pora iš tiesų buvo kartu – ją jungė tiesioginė vaizdo transliacija mobiliuoju telefonu.

Į Kauno klinikas dukrą palydėjo Viktorija Mauručaitė. G. Grygolaitytės – Vashos mažylė – jos pirmoji anūkė.

Gabrielė Grygolaitytė-Vasha ir Reinaldas Rutkauskas

Asmik Grigorian ir Vasilijus Barchatovas

Praėjusių metų viduryje už pora metų jaunesnio režisieriaus iš Rusijos Vasilijaus Barchatovo ištekėjusi viena garsiausių šalies operos solisčių Asmik Grigorian šiemet pagimdė mergaitę. Pora ją pavadino Lėja.

Pati Asmik Grigorian apie asmeninį gyvenimą vengia kalbėti viešai, tad nei apie nėštumą, nei apie džiugius gyvenimo pokyčius ji niekuomet neatviravo.

Asmik Grigorian ir Vasilijaus Barchatovo vestuvių akimirkos

Deivis ir Renata Norvilai

Šiemet garsi pora susilaukė antrojo vaiko. Sūnų Deivis ir Renata pavadino retu Rėjaus vardu.

Žinia apie Renatos nėštumą pasklido dar šių metų gegužės mėnesį. Pora jau tuomet žinojo vaikelio lytį, tačiau šios informacijos atskleisti nepanoro.

Tai – antrasis poros vaikas. Renata ir Deivis jau augina šešerių Emilį. Iš pirmosios santuokos R. Norvilė taip pat turi 13-metę dukrą Vanesą.

Deivis ir Renata Norvilai

Edgaras ir Živilė Lubiai

Džiugią žinią apie šeimos pagausėjimą Edgaras Lubys šiemet paskelbė savo feisbuko paskyroje. „Šiandien 13 val. 22 min. gimė Herkus Lubys! Mama ir vaikelis sveiki! mes labai laaaabai laimingi!“, - rašė atlikėjas.

DELFI primena, jog beveik prieš ketverius metus susituokusi pora pirmojo vaikelio, dukros, susilaukė 2013-ųjų vasarą. Tėvai dukrą pavadino Frida.

Iki amžinos meilės priesaikos pora draugavo trejus metus. Apie asmeninį gyvenimą neatviraujantys Edgaras ir Živilė retai lankosi viešuose renginiuose ar vakarėliuose.

Antrąjį nėštumą laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjai pavyko nuslėpti gana ilgai. Televizijos užkulisiuose pasklidus kalboms apie Lubių šeimos pagausėjimą, Živilė neskubėjo to patvirtinti, laikėsi nuomonės, kad tai per daug asmeniniai dalykai.

Edgaras Lubys ir Živilė Vaškytė-Lubienė

Jogaila ir Indrė Morkūnai

Šių metų kovą gandrai aplankė ir Jogailą su Indre Morkūnus. Indrė nenorėjo atvirauti apie vaikelio lytį, nors gydytojų prognozės teigė, kad gims mergaitė. I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė tikino nenorinti iš anksto garsiai kalbėti, nes būna ir staigmenų: „Nesvarbu, kas gims. Auginsime ir mylėsime vienodai“. Vis dėlto mergaitės laukimu gyvenę tėvai jau buvo pradėję galvoti ir vardą. Mergaitę, dar prieš jai išvystant pasaulį, jiedu ketino pavadinti Marija.

Dar praėjusių metų pabaigoje Indrė DELFI pasakojo, kad kūdikis labai lauktas ir planuotas, tad nėštumas teikia tik džiugius potyrius. Įpusėjus nėštumui moteris pasakojo, kad neketina stabdyti darbų tempo, nes, anot jos, tuoj pasaulį išvysiantis vaikelis jai netrukdo užsiimti įprasta veikla. Tiek Jogaila, tiek Indrė dirba renginių organizavimo srityje. Būdama nėščia Indrė pasirodė ir eteryje, vedė projektą „Kadagys“.

Pernai prie altoriaus žengusios poros santykiai ilgą laiką buvo kruopščiai slepiami. Tiek Indrė, tiek Jogaila griežtai neigdavo bet kokius gandus apie juos jungiančius santykius. Viešumoje jie nesirodydavo kartu, nesilankydavo tuose pačiuose renginiuose.

Net ir tuoktuves pora buvo linkusi nuslėpti, tačiau tai pavyko tik kurį laiką.

Indrė ir Jogaila Morkūnai

Jurgita Tvarijonaitė ir Edgaras Vaškevičius

Metų pradžioje antrojo sūnaus susilaukė ir modelis bei televizijos laidų vedėja Jurgita Tvarijonaitė. Prieš gimstant kūdikiui moteris DELFI pasakojo jau beveik išrinkusi jam vardą.

„Bus berniukas. Ir vardą jau beveik esu išrinkusi, tik dar trūksta vyriškosios šeimos pusės patvirtinimo, jie nelabai kišasi į šiuos reikalus“, – tąkart juokėsi Jurgita, kalbėdama apie savo vyrą Edgarą ir septynmetį sūnų Tomą Juozapą.

Jurgita Tvarijonaitė ir Edgaras Vaškevičius

Andrius ir Monika Šedžiai

Vasario mėnesį pirmagimio susilaukė ir Monika Šedžiuvienė. Jaunai moteriai tai pirmasis vaikas, o Andriui Šedžiui - ketvirtasis. Pernai Monikos ir Andriaus šeimoje netrūko vėtrų. Sutuoktiniai net buvo pasiryžę skirtis, tačiau vos pateikę pareiškimus skyryboms, netrukus juos atsiėmė. Tuomet paaiškėjo, kad byrančią šeimą vėl suartino į pasaulį besibeldžianti nauja gyvybė.

Apie asmeninį gyvenimą ne itin noriai pasakojanti Monika vis tik ryžosi itin atviram ir nuoširdžiam interviu. Jo metu moteris prisipažino, kad su vyru ilgai stengėsi užmegzti naują gyvybę. Po ilgų bandymų Šedžių šeimą pasiekė gera naujiena - jiedu laukiasi, tačiau šį džiaugsmą netrukus aptemdė netektis. Monika laukėsi dvynių, tačiau vieno jų neteko.

Kad vienas iš dvynukų nustojo vystytis, Šedžiai sužinojo devintą nėštumo savaitę. Monika tikino, jog tuo metu jos galvoje kirbėjo tik viena mintis – ar antrajam vaisiui viskas gerai.

Nėštumas nebuvo lengvas, tačiau pati Monika yra kalbėjusi, kad taip laukia kūdikio, kad dėl jo gaėtų padaryti bet ką: „Šio kūdikio labai laukiau, todėl dėl jo net ir visus devynis mėnesius gulėčiau lovoje“. Pirmus keletą nėštumo mėnesius jai iš tiesų teko laikytis lovos režimo.

Monika ir Andrius susituokė 2013 metais. Monika už Andrių jaunesnė 17 metų.

Monika ir Andrius Šedžiai

Vita Jakutienė ir Deimantas Bugavičius

Po itin skaudžių metų trečiojo vaiko susilaukė ir Vita Jakutienė. Su vyru Justu Jakučiu du vaikus auginanti moteris pamilo kitą, o vėliau pasijuto nėščia. Poros istoriją aptemdė netikėta pastarojo mirtis - Deimantas Bugavičius buvo nušautas automobilyje prie jo namų. Policijos duomenimis, lemtingą naktį šalia jo buvo ir V. Jakutienė. Netoliese įvykio buvę asmenys teigė, kad po šūvio įvykio vietoje buvo girdėti moters klyksmas.

V. Jakutienė tuomet atsitvėrė tylos siena ir su žiniasklaida nebendravo. Vėliau savo feisbuko paskyroje moteris pasidalijo įrašu, kuriame atskleidė, kad būsimo kūdikio tėvas - D. Bugavičius. „Nėra minutės, kuomet apie tave nepagalvočiau... Tu kaip angelas atsiradai ir išėjai iš mūsų gyvenimo, palikdamas stebuklą, kurį aš supuoju savo rankose... Mylėjau, myliu ir mylėsiu... O tu... Tu amžinai gyvensi mūsų širdyse...“, – savo paskyroje rašė Vita.

Vėliau atvirame interviu DELFI V. Jakutienė pasakojo, kad su D. Bugavičiumi praleido gražiausius metus gyvenime, o jam mirus skausmą išgyventi padėjo būsimas kūdikis ir esami vaikai.

„Nėštumas buvo tikrai sunkus. Reikėjo daug minčių vyti šalin. Turbūt mano stiprybė buvo vaikas, jei ne jis, tai nežinau, kas būtų buvę. Esu, aišku, dėkinga savo vaikučiam, nes jie jau nemaži, jie jau supranta ir visada buvo šalia. Gal iš tikrųjų ir buvo taip, kad tik dėl jų aš stengiausi eiti į priekį, gyventi. Su Deimantu kartu buvome metus. Tai buvo patys gražiausi mano gyvenimo metai“, - tąkart sakė V. Jakutienė.

Vita Jakutienė ir Deimantas Bugavičius

Kristupas ir Jurgita Krivickai

Kristupas Krivickas su žmona Jurgita gegužės 26-ąją susilaukė ketvirtosios atžalos. Sūnelis į pasaulį pasibeldė gerokai per anksti - praėjus vos 27 nėštumo savaitėms.

Televizijos prodiuseris apie sūnų, į pasaulį atėjusį gerokai anksčiau nei planuota, paskelbė feisbuke. Tąkart jis pasidalijo nuotrauka, kurioje su žmona žvelgia į kūdikį ir paprašė supratimo bei ramybės, kol padėtis šeimoje stabilizuosis. „Ir džiaugsme, ir skausme...vakar, gegužės 26-ąją dieną, 21 valandą 45 minutės, Kauno klinikose mano žmona Jurgita pagimdė mūsų sūnų Augustą Krivicką. Vaikelis pasiprašė į mūsų pasaulį gerokai anksčiau numatyto laiko...Tad gimė neišnešiotas (27 savaitė) sverdamas vos 1350 g.

Jurgita ir sūnus jaučiasi gerai... Žinoma, kiek tai yra įmanoma tokiomis aplinkybėmis. Šiuo metu mūsų sūnui yra teikiama intensyvi, visapusiška pagalba ir, žinoma, mes, kartu su Kauno klinikų gydytojais tikimės geriausio!“, – rašė K. Krivickas. Vyras taip pat padėkojo Kauno klinikų personalui bei pareigūnams, kurie padėjo skubant į ligoninę.

Liepos pabaigoje visa šeima jau buvo namuose. „Pagaliau mūsų broliukas ir mamytė sugrįžo! Pagaliau VISA mūsų šeima namuose! Pagaliau mes visi kartu!

Tiek prisikentėjęs mūsų ankstukas mažylis Augustėlis ir mūsų tikra didvyrė mamytė Jurgita sugrįžo į namus! Tiek daug ašarų ir nerimo dienų liko praeityje...

Prasideda naujas, dar laimingesnis, mūsų šeimos gyvenimo etapas“, – tąkart apie džiugų įvykį taip pat feisbuke rašė Kristupas.

Kristupas Krivickas su šeima

Marijonas Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė

Vos tapęs tėvu, M. Mikutavičius apie tai pranešė ir feisbuke: „Švietė saulė ir po žolę slankiojo varnėnai. Lenkiškas braškes turguose keitė lietuviškos. Nafta kainavo beveik 50 USD už barelį. Miestelėnai pirko šašlykus ir ruošėsi nešdintis iš miesto. Naktį mirė voras, gyvenęs mūsų vonioje gal savaitę. Dieną, maždaug 12.56 Baltijos Amerikos Klinikoje, pakeliui link Nemenčinės, man ir Ievai gimė sūnus. Jei yra laimė, tai laimė rėkia, seilėjasi ir čepsi“.

Pora sūnų pavadino Majumi. M. Mikutavičius ir stilistė I. Daugirdaitė daugiau nei prieš metus susipažino filmavimo aikštelėje. Ieva buvo pakviesta vaidinti pagrindinį moters vaidmenį Marijono vaizdo klipe „Drąsių nieks nežudo“.

Žinia apie jų draugystę ir pagaliau užimtą svajonių jaunikio širdį pasklido tuomet, kai akylos žiniasklaidos akys pastebėjo juos ramiai išeinančius iš vieno baro, įsikūrusio sostinėje. Ieva tąkart nesislėpė ir nebandė paneigti žinios, ji patvirtino – puoselėja šiltus jausmus Marijonui.

Ieva Daugirdaitė, Marijonas Mikutavičius

Žilvinas Tratas ir Julija Lubichanskaja-Sarkisova

Žinią apie kūdikio gimimą pats Žilvinas paskelbė savo feisbuko paskyroje, pasidalydamas žavia nuotrauka, kurioje matoma kūdikio rankytė. Savo mylimosios Žilvinas viešai tąkart nepristatė. Net ir nuotraukoje, kuria jis savo gerbėjams pranešė džiugią žinią apie nėštumą, matyti tik jo mylimosios kūnas, tačiau veidas – ne. „Maždaug penki mėnesiai beliko suaugti ir tapti tikru vyru“, – gruodį „Instagram“ tinkle džiaugėsi aktorius, šiuo metu daug laiko praleidžiantis ne Lietuvoje.

Visai neseniai paaiškėjo, kad užsienyje aktoriaus karjeros siekiančio vyro mylimoji - Rusijos milijardieriaus buvusi žmona Julija Lubichanskaja-Sarkisova.

Julija Lubichanskaja-Sarkisova, Žilvinas Tratas

Ieva Narkutė ir Mindaugas Šeduikis

Žinia apie moters nėštumą žiniasklaidą apskriejo dar vasaros pradžioje. Tąkart I. Narkutė DELFI patvirtino, kad laukiasi, tačiau plačiau apie tai pasakoti atsisakė.

Gimus vaikui atlikėja feisbuke pasidalijo atviru įrašu, kuriame teigė, kad dukros gimimas – didžiausias jos gyvenimo nuotykis.

„Ilgą laiką nieko jums nepasakojau, bet dabar kai pasigirsiu, tai laikykitės. Praėjusią savaitę įgyvendinau svarbiausią ir didžiausią savo gyvenimo kūrybinį projektą. Projektą be soundcheck'ų, be generalinių repeticijų, be dizainerių suknelių ar plojimų. Projektą be bis'o.

Praėjusį antradienį, skaisčiai šviečiant šaltai lapkričio saulei pas mus atkeliavo Ona. Mažylė, nuausta iš svajonių ir debesų, jau žinanti visa, ką reikia žinoti, ką taip dažnai mes, augdami, pamirštam.

Sveika, drūta, visi pilni 3700 g meilės.

Šitam naujam trapiam laike, kas minutę pilnam naujų atradimų, siųskit mūsų mažai šeimynai pačius geriausius linkėjimus, susitariam? Ir, susimildami, gimdykit patys! Nes man jau dabar, nepraėjus nė savaitei, aišku, kad čia tikrai bus pats didžiausias mano gyvenimo nuotykis“, – rašė I. Narkutė.

Atlikėja už metais jaunesnio mylimojo Mindaugo Šeduikio ištekėjo dar praėjusių metų rugsėjį. Ieva ir Mindaugas buvo pažįstami seniai, juos siejo bičiuliški santykiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)