Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova

Lapkričio pabaigoje Egidijus Dragūnas viešai pranešė apie skyrybas su Eleonora Sebrova. 8 metus šiltus jausmus puoselėjusi pora pasuko skirtingais keliais neaiškindami priežasčių.
„Apgailestauju, kad mums nepavyko išsaugoti santykių, kad mudu pasidavėme, – tuomet kalbėjo SEL lyderis. – Noriu padėkoti Eleonorai už visus šiuos metus, už nuoširdumą, už rūpestį, už meilę. Tačiau po mūsų padaryto sprendimo nebėra kelio atgal.“
Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova
Praėjus mėnesiui po šios žinios, E. Dragūnas grandiozinio koncerto metu dviprasmiškai prabilo daugiatūkstantinei miniai: „Du mėnesius gulėjau lovoje, sirgau. Meilė, žinot tokią ligą? Tikiuosi, niekas daugiau ja nesergat.“
Kitą naktį po koncerto, „Instagram“ tinkle jis paviešino ir itin jautrų laišką, kuriame liejo nuoskaudas.
Žinia apie jų skyrybas buvo netikėta. Nors pora apie santykius neatviravo, vis tik neseniai buvo pasklidusios kalbos, kad jiedu netrukus prisieks vienas kitam amžiną meilę.
Asta Valentaitė ir Laimutis Pinkevičius

Prieš septynerius metus susituokusi, tačiau jau šešerius metus kartu nebegyvenanti pora, Asta Valentaitė-Pinkevičienė ir Laimutis Pinkevičius, dėl santuokos nutraukimo kreipėsi tik šįmet.
Pirmasis posėdis įvyko spalio pabaigoje, tačiau tąkart sprendimo nepavyko priimti dėl netikslių formuluočių byloje. Vis tik antrojo posėdžio metu pora buvo oficialiai išskirta.
Asta Valentaitė ir Laimutis Pinkevičius
Pasiturintys žmonės prieš vestuves, apsidrausdami nuo turto praradimo skyrybų atveju, dažnai pasirašo sutartį. DELFI žiniomis, tokią sutartį buvo pasirašę ir dabar jau buvę sutuoktiniai.
Prabangios Astos Valentaitės ir Laimučio Pinkevičiaus vestuvės įvyko 2008 rugsėjo pradžioje. Pora žiedus sumainė Lentvario bažnytėlėje. Sutuoktiniai nesislapstė, net ceremoniją galėjo stebėti visi norintys. Astą ir Laimutį sutuokė kunigas Ričardas Doveika.
Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas

Po ketverius metus trukusios santuokos skirtingais keliais pasuko aktoriai Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čadovas, jie gyvena atskirai, liepos pabaigoje paskelbė Dni.ru.
Įpusėjus vasarai buvo paskelbta, kad 33 metų A. Čadovas susirinko savo daiktus ir išsikraustė iš namų, kur gyveno su 27 metų žmona. Tuomet jis apsistojo pas brolį Andrejų, o su sūnumi Fiodoru tėvai laiką leido atskirai.
Aleksejus Čadovas ir Agnė Ditkovskytė
Poros meilė užsiplieskė filmuojant juostą „Karštis“ 2006 metais. Po kurio laiko pora išsiskyrė, tačiau vėliau ryšį atnaujino. 2012 metais įvyko vestuvės, o praeitą vasarą jiems gimė sūnus Fiodoras.
Greta Šapkaitė-Valuckienė ir Linas Valuckas

Buvusi televizijos laidų vedėja, verslininkė Greta Šapkaitė-Valuckienė liepos pabaigoje išsiskyrė su vyru verslininku Linu Valucku. Sutuoktiniai į teismą dėl santuokos nutraukimo kreipėsi bendru sutikimu, tad teismo posėdyje jiems dalyvauti nereikėjo.
31-erių metų Greta ir 16 metų vyresnis jos išrinktasis aukso žiedus sumainė 2010-aisiais, Kaimanų salose, Karibų jūros pakrantėje. Santuokos liudininkais tada tapo vestuves organizavę vietiniai, o žiedais sutuoktiniai apsikeitė ne bažnyčioje, o viešbučio teritorijoje.
Greta Šapkaitė - Valuckienė
2013-ųjų birželį šeima susilaukė sūnaus. Valuckai berniuką pavadino Aronu Konstantinu. Ne Lietuvoje gyvenanti G. Šapkaitė-Valuckienė sugebėjo tiek savo nėštumą, tiek kūdikio gimimą nuslėpti nuo žiniasklaidos.
Remigijus Vilkaitis ir Jolita Vilkaitienė

Lapkričio pabaigoje Vilniaus apylinkės teismas nagrinėjo aktoriaus Remigijaus Vilkaičio ir jo žmonos Jolitos prašymą nutraukti jų santuoką. Teismo sprendimu santuoka buvo nutraukta.
Tai, kad 65-erių Remigijaus ir 53-ejų Jolitos santuoka nutraukta, DELFI patvirtino Vilniaus apylinkės teismo atstovė Guoda Paužaitė. Anot jos, procesas vyko draugiškai, abipusiu sutarimu.
Remigijus Vilkaitis
Įvairiuose amplua save išbandęs vyras ne viename interviu minėjo, kad jam priimtiniausias – bohemiškas gyvenimo būdas. O jų sūnus Jonas, baigęs vidurinę mokyklą, aukštojo mokslo diplomo siekė Didžiojoje Britanijoje, ten jis mokėsi žurnalistikos.
Asta Baukutė ir Kęstutis Rupulevičius

Prieš pusmetį iširo antroji aktorės santuoka. A. Baukutė išsiskyrė su 55-erių verslininku ir buvusiu politiku Kęstučiu Rupulevičiumi. Su juo moteris susilaukė dviejų vaikų. Dar dvi atžalas turi iš pirmosios santuokos.
Vaikai – tikroji moters atrama šiuo sunkiu periodu. „Negali būti blogai, kai tave apkabina aštuonios rankos“, – apie savo šeimą sako Asta. Pasakyti vaikams apie skyrybas nebuvo lengva, tačiau moteris tikino net ir sunkiausią akimirką sulaukusi vaikų paramos.
Asta Baukutė ir Kęstutis Rupulevičius
„Kai buvo susodinti vaikai, buvo pasakyta – nei prieš vieną, nei prieš kitą tėvelį nesakote nieko blogo. Gyvenkit savo gyvenimus, nei vieno blogo žodžio. Pakėliau akis į dičkius ir jų atsiprašiau. Dičkis sūnus pertraukė ir pasakė: mama, žinok, aš jau paaugau. Tu buvai nuolanki žmona“, – prisiminimais vienoje LNK laidoje praėjus pusmečiui po skyrybų dalijosi A. Baukutė.
Ignas Krupavičius ir Toma

Metų pradžioje paaiškėjo, kad byra mažiau nei ketverius metus trukusi ilgamečio LRT laidų vedėjo Igno Krupavičiaus ir jo žmonos architektės Tomos santuoka.
Žinia apie skirtingais keliais pasukusius sutuoktinius pramogų pasaulio užkulisiuose buvo aptarinėjama jau kurį laiką.
Ignas Krupavičius su žmona Toma
I. Krupavičius savo išrinktąją prie altoriaus vedė 2011 metų vasarį Vilniaus Bernardinų bažnyčioje. Sumainyti žiedus pora nusprendė po metus trukusios draugystės.
Jau kitą dieną po vestuvių pora medaus kopinėti išvyko į Panamą, kurioje praleido mėnesį. Po metų, vasario 14 dieną, porai gimė sūnus. Laimingi tėvai mažylį pavadino Bartu.
Šiuo metu Ignas apsigyveno Rukloje ir ten praleis devynis mėnesius. Prieš išvykdamas į kariuomenę vaikinas buvo pastebimas su nauja širdies dama.
Vilmantas Dilys ir Guostė Dilienė

Penktadienį teismas oficialiai nutraukė krepšininko Vilmanto Dilio ir grupės „Kitokios“ buvusios narės Guostės Dilienės santuoką.
„Jaučiuosi ramiai nepaisant visko. Išsiskyrėme taikiai, tad buvo likę tik teisiniai formalumai. Su Vilmantu bendrausime ir toliau, turime sūnų, tad stengsimės dėl jo gerovės“, – dieną, kai įvyko skyrybos, DELFI sakė G. Dilienė.
Guostė Dilienė ir Vilmantas Dilys
Šiuo metu Vilmanto glėbyje šildosi kita atlikėja – Natalija Bunkė. Neseniai ji buvo apkaltinta šeimos išardymu. Grupės „Kitokios“ (dabar iš grupės liko tik duetas pavadinimu „Sirenos“ – DELFI) narė Renata Klimaitytė viešai apkaltino Nataliją, esą viliojusią Dilį dar tuo metu, kai apie skyrybas jo šeimoje nebuvo nė minties.
Kiek vėliau R. Klimaitytė persigalvojo ir šeimos neišsaugojimu apkaltino patį Vilmantą.
Gruodžio pradžioje Natalija Bunkė iš Klaipėdos persikraustė į Kauną ir dabar gyvena kartu su krepšininku V. Diliu.
Andrius Kandelis ir Milda Kandelienė

Garsus sportinių šokių šokėjas Andrius Kandelis ir jo trečioji žmona Milda po ketverius metus trukusios santuokos nusprendė pasukti skirtingais keliais.
„Gaila, kad faktiškai nutrūko kliento santuoka, bet gerai tai, kad sutuoktiniai susitaria dėl vaiko išlaikymo, nekyla ginčų dėl bendravimo tvarkos, sutartyje dėl santuokos nutraukimo pasekmių išsisprendžia ir finansinius klausimus.
Andrius Kandelis ir Milda Dužinaitė
Ne paslaptis, jog ne visiems tai pavyksta; tuomet tenka ilgai bylinėtis, kartais būna net ir vaikai naudojami kaip įrankis savanaudiškiems tikslams pasiekti. Šiuo atveju vyksta labai civilizuotai, A.Kandelis ir toliau gražiai bendrauja su savo dukryte, manau dabar tai yra svarbiausia“ – dėstė advokatas K. Rugys, atstovavęs A. Kandelį skyrybų byloje.
Anksčiau A. Kandelis buvo vedęs Redą Gikytę, su kuria santuokos jungą nešė neilgai – kiek mažiau nei metus. Buvusi jo žmona susilaukė daug dėmesio, kai paaiškėjo, kad susičiulbėjo su prodiuseriu Egmontu Bžesku. Dar anksčiau šokėjas buvo vedęs savo ilgametę šokių partnerę Eglę Visockaitę. Jų santuoka taip pat buvo trumpa.
Arvydas Vilčinskas ir Jurgita Vilčinskienė

Arvydo ir Jurgitos santuokinė meilė truko dvejus metus. Gegužę paaiškėjo, kad jiedu nusprendė pasukti skirtingais keliais. Pora sutartinai tikino, kad procesas vyksta draugiškai.
Jonavoje gyvenantis ir aktyviai koncertuojantis legendinis Lietuvos dainininkas Arvydas jau rugsėjį viešai pristatė naująją savo draugę. 57-erių vyras šiuo prie šono glaudžia dvidešimt devyneriais metais jaunesnę savo mylimąją.
Arvydas Vilčinskas
Arvydas su Rūta susipažino prieš dvejus metus, kai dainininkas koncertavo Airijoje. Tiesa, tada žinomas vyras dar buvo vedęs, todėl jiedu vienas kitam jokių simpatijų nerodė.
„Būdamas su jauna moterimi niekada negali atsipalaiduoti, turi išlikti budrus, nes ji nuolat gauna daug dėmesio iš aplinkinių, – vienoje LNK laidoje kalbėdamas šypsosi Arvydas. – Bet aš mėgstu iššūkius.“
Gabija Jaraminaitė-Ryškuvienė ir Linas Ryškus

Su aktore Edita Užaite dukrą auginantis „Lietuvos ryto“ televizijos direktorius Linas Ryškus gegužę pateikė teismui prašymą oficialiai nutraukti santuoką su aktore Gabija Jaraminaitė-Ryškuviene.
„Tai jau seniai baigtas reikalas“, – DELFI tuo metu nuo platesnių komentarų susilaukė L. Ryškus. Nekalbi buvo ir Gabija Ryškuvienė. „Ačiū, kad domitės, bet aš šiuo klausimu nenoriu kalbėti“, – atsiprašė ji.
Gabija Ryškuvienė ir Linas Ryškus
L. Ryškus su gyvenimo drauge E. Užaite augina dukrelę Mariją, kurios susilaukė 2011 metų vasarą. Poros romanas į viešumą išlindo 2010 metais. Su G. Ryškuviene L. Ryškus turi paauglę dukrą.
Edita Daniūtė-Vasiliauskienė ir Mindaugas Vasiliauskas

Kovo pabaigoje šokėja Edita Daniūtė oficialiai išsiskyrė su savo vyru, teisininku Mindaugu Vasiliausku. Poros santuoka truko beveik aštuonerius metus.
Tačiau praėjus vos mėnesiui po oficialių skyrybų, ant dešinės E. Daniūtės rankos piršto sužibo prabangus žiedas. Nors tuo metu Edita teigė, kad tai tiesiog dovanau sau.
Edita Daniūtė ir Mindaugas Vasiliauskas
Vis tik gruodžio pradžioje moteris gerbėjams pranešė puikią žinią – pavasarį ji su mylimuoju, šokių partneriu Mirko Gozzoli susilauks sūnaus. Garsi moteris su gerbėjais pasidalijo nuotrauka, kurioje ji ir mylimasis. Pastarasis švelniai apkabinęs laiko E. Daniūtės pilvuką.
„Šou pasibaigė. Geros naujienos. Pavasarį mes susilauksime nuostabaus berniuko“, – gruodžio pradžioje socialiniame tinkle pranešė E. Daniūtė.
Seržas Gandžiumianas ir Kristina

Gegužės penktąją Vilniaus apylinkės teismo atstovė spaudai naujienų portalui DELFI oficialiai patvirtino, kad dizainerio S. Gandžumiano ir jo žmonos Kristinos prašymas išskirti buvo patenkintas. Dizaineris patvirtino, kad judviejų su žmona keliai išsiskyrė jau seniai. „Tai tik oficialumas, kartu negyvename jau septynerius metus,“- DELFI patvirtino Seržas.
S. Gandžumiano manymu, jo žinomumas asmeniniams santykiams nepakenkė, tačiau, pasak jo, viešumo labiau geidusi buvusi sutuoktinė. „Išsiskyrėme taikiai, o skyrybų priežastis yra ne viena – išsiskyrė mūsų pasaulėžiūros, sakykime taip.
Seržas Gandžiumianas
Oficialiai nesiskyrėme ir dėl vaikų, kurie skaudžiai reagavo į šį faktą. Juk kiekvienas vaikas nori, kad mamytė ir tėvelis gyventų kartu. Dabar, kai vaikai jau paaugę, jie viską supranta. Su žmona bendraujame taikiai, vaikai gyvena su mama, tačiau tam tikromis savaitės dienomis jie būna su manimi“, – sakė dizaineris.
S. Gandžiumianas augina dešimtmetį sūnų ir 14 metų paauglę dukterį. Pasak dizainerio, moterų dėmesio jam tikrai nestinga, tačiau viešai pasidalinti asmeniniais dalykais vyras nepanoro. „Naujų simpatijų tikrai yra, tačiau apie tai viešai šnekėti aš visai nenoriu. Tegu asmeniški dalykai lieka asmeniškais“, – paslaptingai kalbėjo S. Gandžumianas.
Aurelija Beliakaitė ir Viktoras Kotvickis

Šių metų vasarį visuomenei savo kūrybą pristačiusiai ir didelio dėmesio sulaukusiai vestuvinių suknelių dizainerei nesėkmių ruožas tęsiasi nuo vasaros. Dar anksčiau ji išsiskyrė su gyvenimo ir verslo partneriu, vėliau buvo paprašyta išeiti iš judviejų įkurtų „Orelli“ mados namų.
Po viešos Aurelijos versijos, žiniasklaidą pasiekė ir Viktoro Kotvickio laiškas, kuriame pateikiama jo versija. Verslininko išplatintame pranešime spaudai teigiama, jog vestuvines sukneles studijoje kūrusi Aurelija Beliakaitė su buvusiais savo bendražygiais atsisveikino išties garsiai trenkdama durimis – vos spėjo nudžiūti rašalas ant sutarties, kuria šalys išsprendė visus tarpusavio atsiskaitymo klausimus, žiniasklaidoje pasirodė straipsniai, kuriuose buvusi kūrėja skundžiasi esanti „apgauta, išduota“ ir netgi išmesta iš darbo.
Aurelija Beliakaitė ir Viktoras Kotvickis
Gruodžio pradžioje mergina įsikūrė naujose patalpose, pristatė kolekciją ir sukvietė žiniasklaidą bei būrį svečių ir kolegų į naujojo salono atidarymą. Aurelija šiuo metu kuria savo vardo mados namuose. Aurelija Beliakaitė – taip ji pavadino savo mados namus teigdama, kad šio vardo iš jos niekas niekaip nebeatims.