Pramoginiame renginyje, kuris pavadintas "Merginos ir žvaigždės", bus atsisakyta tradicinių konkurso dalyvių prisistatymų, nes apie merginas pasakos ir jų laimės žvaigždes prisistatys žinomas astrologas ir meteorologas Naglis Šulija.

Merginos pristatys pavasario drabužių kolekciją, specialiai konkursui sukurtą Klaipėdos modelių namų dizainerės G.Ramanauskaitės — Jurevičienės bikinių kolekciją ir proginių ir vestuvinių drabužių salono specialiai iš JAV atvežtą proginių suknelių kolekciją.

Talentų konkurse renginio dalyvės gyvai dainuos, šoks, gros, rodys gimnastikos etiudus, taip pat pristatinės savo sukurtas drabužių kolekcijas bei demonstruos floristikos sugebėjimus.

Dalyvės pasirodys gyvai grojant grupei "Rondo".

Konkurso koncerto programoje šoks vyrų šokių grupė "Show Makers", paskutinį kartą Lietuvoje, prieš išvyką į Eurovizijos finalą, koncertuos Jeronimas Milius.

Konkurso nugalėtojai bus ateikta originali juvelyro J.Stromilo sidabrinė karūna, taip pat poilsinė kelionė į Tunisą.

Dar penkių nominacijų nugalėtojos gaus vertingų dovanų ir prizų bei skulptoriaus Aloyzo Jonušausko sukurtus atminimo ženklus.

Konkurso dalyvių pasirodymą vertins autoritetinga vertinimo komisija, kuriai vadovaus kultūros ministras Jonas Jučas.

"Tai — ne grožio konkursas, ne modelių rinkimai, o įdomiausių, talentingiausių ir žaviausių jaunų asmenybių rinkimai. Tai galimybė jaunoms ir aktyvioms merginoms suteikti savo gyvenimui naujų spalvų. Šiuo metu tik Kaune rengiamas toks konkursas, jei jis išsilaikė 11 metų, reikia tikėti, jog jo tikrai kauniečiams reikia", — teigė renginio prodiuseris ir režisierius Laimutis Genys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją