„Jau tradiciškai kiekvieno sezono pabaigoje man subyra nugara. Tačiau šį kartą suprantu, kad peržengiau tam tikrą ribą. Skaudą nugarą, dubens raumenis, sėdmenis, blauzdas, kai kurias kojų dalis – esu visas persuktas ir pertemptas“, – teigė draugus ir artimuosius nejuokais išgąsdinęs P.Šinkūnas.

„Jau trečią dieną guliu lovoje – nieko kito negaliu padaryti. Skausmai kankina nuo gegužės galo, bet esu prie jų pripratęs, maniau, kad užteks, kaip visada, nuskausminti ir pailsėti. Vis dėlto, suprantu, kad ši situacija, ypač man kaip profesionalui, labai rimta. Nusprendžiau, kad pagaliau kreipsiuos į profesionalus. „Sveiko stuburo mokyklos“ gydytojai garantavo, kad ant kojų atsistosiu“, – geros nuotaikos neprarado žinomas vyras.

„Manau, labai svarbu ne tik profesionalams, bet ir kitiems aktyviai gyvenantiems žmonėms susirūpinti savo sveikata. Aš, greičiausiai, laukiau kiek per ilgai, todėl dabar turiu dorotis su kur kas didesnėmis bėdomis, nei prieš keletą metų. Žinau, kad nuo dabar visiems labai garsiai pasakosiu, kaip svarbu rūpintis savimi“, – juokėsi choreografas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)