„Yra dar kelios nesuvestos sąskaitos su šiais metais, bet dar laiko turiu“, – dalindamasi nuotrauka iš kineziterapijos studijos rašė I. Stumbrienė.

„Delfi“ verslininkė pasakojo prieš kelerius metus sportuoti pradėjusi dėl varginusių sveikatos problemų.

„Su kineziterapeute sportuoti pradėjau dėl nugaros skausmo. Atliekant nugaros stiprinimo pratimus skausmas visiškai išnyko. Nuo tada kelis kartus per savaitę einu į privačias sporto treniruotes, kur stipriname ne tik nugarą, bet ir kitus raumenis“, – kalbėjo I. Stumbrienė.

Vos prieš mėnesį moteris išsikėlė tikslą – išmokti atlikti špagatą. Akivaizdu, kad užsispyrimo žinomai verslininkei netrūksta.

„Tai buvo visai netikėta mano užgaida, kurią trenerei išreiškiau prieš gerą mėnesį. Ir didžiulei mano nuostabai ji atsakė, kad galiu tai padaryti.

Man špagatas visada atrodė kaip neįmanoma misija. Aš visada stebėdavausi žmonių, galinčių jį atlikti, lankstumu.

Iki šiol sunku patikėti, kad ir man šis tikslas, tendencingai atliekant raumenų tempimo, mobilumo ir stiprinimo pratimus, jau ranka pasiekiamas“, – pridurdama, kad iki idealaus špagato varianto trūksta vos kelių centimetrų, kalbėjo Inga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)