„Mano šeima pamišusi dėl vandens sporto, tikri ekstremalai. Pasibaigus sezonui Lietuvoje, išvyksta į šiltuosius kraštus. Ten būna kelis mėnesius, gyvena namuke ant ratų, džiaugiasi bangomis, vėju. Brolis burlenčių sporte skina laurus, yra laimėjęs daug medalių“, - DELFI pasakojo D. Meškaitė.

Atlikėja apgailestavo, kad vis rečiau pavyksta kartu su šeima pasidžiaugti bangomis. Koją pakiša įtemptas koncertų grafikas.

„ Sunku suderinti savo hobį ir darbą. Vėjo ir bangų negali užsisakyti iš anksto, o koncertų tikrai nemažai. Tačiau, kai pavyksta, laikas, praleistas skriejant banglente, yra nuostabus“, - tikino pašnekovė ir pridūrė, kad prieš kelerius metus mokėsi ir valdyti jėgos aitvarą, tačiau šiek tiek primiršo šį sportą.

Rudens pabaigoje Dileta planuoja vykti į Portugaliją ir Ispaniją, kur galės pasidžiaugti bangomis: „Tikuosi, šį kartą pavyks ištrūkti atostogų, nes praėjusiais metais teko jas atšaukti dėl darbų.“

D. Meškaitės pramogos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)