„Feisbuke yra sukurta netikra SEL paskyra, joje yra 2000 sekėjų. Jie jau ne pirmą kartą rašo mano vardu ir įvelia mane į nemalonias situacias. Vakar buvo parašyta žinutė, kuri vėliau tapo straipsniu portale ir tokiu būdu man pridarė nemalonumų. Prašau žmonių ir žiniasklaidos būti budresnius ir necituoti manęs, prisidengiant netikromis paskyromis”, - pranešime spaudai sakė Egidijus.

Tikroji SEL feisbuko paskyra šiuo metu turi virš 200 tūktstančių gerbėjų, o netikra vos 2000. Dėl pastarosios E.Dragūnas ketina kreiptis į feisbuko administraciją, kad apsimetėliai būtų užblokuoti socialiniame tinkle.

Kitoje platformoje – vaizdus talpinančioje „YouTube“ – taip pat yra daug žmonių, kurie užsiima nelegalia veikla ir talpina SEL muziką. Grupės lyderis ragina žmones per kelias dienas ištrinti nelegaliai viešinamą SEL muziką, nes netrukus to imsis jo teisininkai.

„Raginu geranoriškai ištrinti iš „YouTube“ SEL dainas, nes jos patalpintos pažeidžiant autorines teises. O gerbėjus kviečiu mūsų muzikos klausytis oficialiame SEL kanale“, - sakė E.Dragūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)