Dvynukų mama tikina, kad ten vyko ne grožio procedūrų. Katažina sako, kad pas salono savininkę, iki karantino dirbusią savo artimą bičiulę, užsuko pasiimti jos odos priežiūrai šiuo metu labai reikalingų priemonių. Be to, pasak pašnekovės, grožio salonas tikrai nedirba, jame jos bičiulė tą akimirką buvo, nes tvarkėsi prekes.

„Mane užklupo žiauri alergija, kuri stipresnės ar lengvesnės formos pasireiškia pavasarį arba rudenį. Šįkart pasireiškė labai stipriai: užklupo niežulys ir visos įmanomos pasekmės, neleidžiančios miegoti naktimis – tiesiog norisi nusidraskyti visą veidą ir kūną. Ir mano dukrytės oda šiek tiek sureagavo, nežinau, dėl ko. Galbūt dėl oro.

Aš prakentėjau savaitę. O kai tai tapo nepakenčiama, paskambinau savo bičiulei, kuri mano odą prižiūri nuo tada, kai man buvo 16 metų. Įjungiau internetinę vaizdo kamerą ir parodžiau, kad oda kone nusėta žaizdomis. Paklausiau jos, ką man daryti. Ji pasiūlė atvažiuoti iki salono, nes ten, kadangi nevykdo veiklos ir šiuo metu tvarkosi, rado nemažai priemonių, kurias, pasibaigus galiojimui, vistiek turės išmesti. Tad, suguldžiusi vaikus, Deivydui pasakiau – „Galbūt, kol vaikai miega, lekiu aš greitai iki jos“.

Važiavau tikrai ne kažkokios procedūros. Ji visada mane apžiūri ir pataria, kokias priemones reikia įsigyti. Taip, prieš maždaug savaitę ją buvo užgriuvusios tarnybos – tikrino ir panašiai. Jai žinoma, kad aptarnauti klientų griežtai negalima. Tačiau leidimą tvarkyti saloną ji gavo. Tad, kaip ir aš, kaip ir daugelis kitų žmonių namuose, šiuo metu tvarkosi stalčius ir spintas“, – paaiškino Katažina.

Moteris sakė buvusi šokiruota, kai pamatė, kad Vilniuje, Pamėnkalnio gatvėje, buvo nufilmuota ir nufotografuota ją ir bičiulę slapčia stebėjusių žmonių.

„Išeinu iš ten su maišais, žiūriu, kažkas kažką fotografuoja. Galvojau, kad tikrai ne mane, nes čia jau būtų viršūnė. Paskui paaiškėja, kad tikrai mane. Lygioje vietoje. Todėl, kad susirgau, savaitę prakentėjau ir iš nebegalėjimo kentėti nuvažiavau pas mūsų šeimos draugę. Vieni serga vienaip, aš susirgau – kitaip. Ieškojau pagalbos. Prašiau jos ne ten, kur yra dideli susibūrimai, o ten, kur žinojau, kad man greitai padės. Atvažiavau kone su ašaromis. Laimei, dabar situacija pagerėjo.

Man, žinokite, ant kaktos akys iššoko. Rašo – „Viskas truko apie porą valandų“. Taip, nes tai yra mano artima draugė. Aš atvažiavau, mes pasitarėme, ji man sukrovė priemones. Nepraėjo ir dvi valandos – veikiau apie pusantros valandos. Dieve, kad ir penkioms valandoms aš pas savo draugę atvažiuočiau... Jos vyras yra mano sūnelio krikšto tėvas. Šie žmonės yra beveik mūsų šeimos nariai. Suprantu, jei eičiau gražintis, darytis injekcijas ir t.t. Bet kam dabar?“ – klausė Katažina.

Moteris sakė antradienio rytą trumpam užsukusi ir į vaistinę, tačiau čia pamatytas vaizdas nedžiugino.

„Užėjau į vaistinę, o čia stovi gal 15 žmonių. Sakau – „Atsiprašau, aš tik noriu paklausti, ar turite kaukių“. Sako – „Ne, neturiu“. Tai ar tikrai geriau būtų buvę tokiu metu stovėti ir laukti kartu su visu būriu nepažįstamų žmonių? Gal geriau nuvažiuoti pas žmogų, kuris mane daugybę metų pažįsta ir turi daug kosmetikos, kurią su visomis rekomendacijomis, kaip ir kada naudoti, gali man padovanoti.

Man pikta, kad žmonės nežino situacijos ir iš karto daro išvadas. Aš nesu kvaila. Juk turiu du mažamečius vaikus. Saugau jų, savo, savo artimųjų sveikatą. Žinau, kad teisintis – nesąmonė. Bet jaučiuosi kaip tikra nusikaltėlė. Man tikrai apmaudu“, – guodėsi dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (470)