Ponios Janinos Zvonkuvienės pasveikinti šia gražia sukaktimi atvyko jos sūnūs Deivydas ir Romas Zvonkai bei jų šeimos. 70-metį paminėjusi jubiliatė nestokojo gerų žodžių nei savo sūnums, nei savo marčioms. „Myliu martelę Katažiną. Jai darbelių – kas nežino! Vienas verkia, kitas – prašo... Bet jau taria!.. Taria „atiū“ – feisbuke brūkštelėjo sukaktuvininkė.

Gražių žodžių anytai negaili ir dainininkė Katažina, kuri DELFI sutiko papasakoti apie šiltą jųdviejų ryšį.

„Sėkmės yra tame, kad man pavyko surasti vyrą iš būtent tokios šeimos. Jei jis pats nebūtų užmezgęs tokio glaudaus ryšio šeimoje, matyt, tie santykiai mūsų šeimoje būtų kur kas kitokie. Tačiau kadangi įsimylėjau jį ir kūriau šeimą su juo, tai faktas, kad jis yra ir išauklėtas, ir mandagus, ir geras, ir pats nuostabiausias vyras – tiek galiu pasakyti“, – gražių žodžių apie savo sutuoktinį negailėjo K. Zvonkuvienė.

„Su anyta mes sutariame puikiai, ji visada yra savimi. Ji sugebėjo užauginti savo sūnus gana paprastomis gyvenimiškomis sąlygomis, nesureikšminant bereikšmių dalykų, tad tas lengvumas bendraujant yra jaučiamas iki šiol. Dažnai jaunos, nepatyrusios mamytės į viską žiūri emocingai, perspaudžiant, o ji į viską žiūri gana ramiai. Tai Deivydo gyvenimo patirtis. Džiaugiuosi, kad mums su anyta pavyko surasti tą nesuvaidintą ryšį, kuomet nereikia nieko vaidinti – prie jos esu savimi, o ji prie manęs taip pat. Kaip savaime sulipome su Deivydu, taip sulipome ir su anyta“, – juokėsi dainininkė.

Paklausta, ar šis lengvo bendravimo pojūtis su anyta lydėjo ir jų pažinties pradžioje, Katažina maloniai patvirtina.

„Žinoma, ta pirmoji pažintis buvo atsakinga, bet vos įžengusi pro namų duris, akimirksniu pajutau, kaip užsimezgė šilti santykiai, įvyko ir pirmasis mūsų apsikabinimas. Netrukus viskas stojosi į savo vėžes ir apsidžiaugiau, kad šalia šio žmogaus aš visiškai galiu būti savimi. Tą tikrumą mes viena kitoje labiausiai ir jaučiame. Ji pati yra menininkė ir gilus žmogus“, – DELFI sakė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)