„Tai labiausiai prižiūrėtas automobilis Lietuvoje!“ – juokauja žinomas šokėjas, parduodantis 2009-aisiais metais pagamintą sedaną.

191kW galingumo ir benzinu varomas SAAB 9-5 turi automatinę pavarų dėžę ir, kaip tikina jo pardavėjas, šis automobilis yra puikios būklės. Už šį sedaną D. Meškauskas prašo 4 500 eurų.

„Parduodu jį dėl to, nes norisi įsigyti naujesnį ir didesnį automobilį. Svarstau, kad man jau nebereikia tokio galingo, noriu ekonomiškesnio ir labiau šeimyniško automobilio. Žinoma, ateityje planuoju kažkada nusipirkti ir sportinę mašiną, bet šiuo metu mano gyvenime yra kiti prioritetai“, – DELFI sako žinomas šokėjas.

Deividas Meškauskas parduoda galingą SAAB

„Atėjo laikas, kai labiau žiūri į komfortą, o ne į automobilio galią. Ilgus metus buvau ištikimas SAAB, tai – jau trečiasis šios markės automobilis. Dabar planuoju pirkti džipą ar kokį kitą erdvesnį automobilį“, – priduria pašnekovas.

Deivido šeimoje – keturi nariai, kuriems šokėjas nori suteikti kaip įmanoma daugiau komforto. Kadangi jis ir jo artimieji dažnai keliauja, jam aktualu, kad automobilyje tilptų ne tik mažajai dukrelei reikalingi daiktai, bet ir kita išvykų amunicija: dviračiai, slidės, žvejybos reikmenys, palapinė ar lagaminai.

„Mūsų šeima lengvai telpa ir į sedaną, tačiau norisi komforto ir daugiau vietos, kuomet į automobilį gali susidėti ir visus kelionei reikalingus daiktus, ir vaiko reikmenis. Šiuo metu mūsų šeimoje yra keturi nariai, todėl norisi nesukti sau galvos, kai reikia susiruošti į kokią nors išvyką su dviračiais bei lagaminais“, – pasakoja šokėjas.

Ateityje šokių studijos savininkas neatmeta galimybės turėti ir šeimyninį automobilį, ir sportinį sedaną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)