Šeštadienį šventusi savo gimtadienį mergina interviu DELFI išsamiai papasakojo, kaip švęs šią dieną ir kokių dovanų gavo iš savo širdies draugo. Mergina taip pat atsiuntė savo gautų dovanų nuotraukų.

„Jis man dar naktį paskambino ir pasveikino su gimtadieniu. Pasakė, kad šiandien 12 valandą man reikia būti pasiruošus ir jis lauks manęs prie viešbučio. Jam atidarius mašinos dureles pamačiau didžiules gėles! Labai apsidžiaugiau. Nuvažiavome pas jį į butą, o ten ant sofos buvo padėtos „Chanel“ dėžutės, kuriose buvo brangi tašė ir bateliai. Labai padėkojau jam, nes žmogus specialiai man iš Italijos nupirko šias dovanas“, – apie neva gautas dovanas pasakojo Deimantutė ir siuntė nuotraukas.

Netrukus skaitytojai pastebėjo, jog Deimantutės Gražuoliukės siųstos nuotraukos yra visai ne jos asmeninio albumo. Nuotraukas galima aptikti interneto platybėse: įvairiuose tinklaraščiuose bei kitų žmonių socialinėse paskyrose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (323)