Žinoma grožio specialistė pristato penkis skirtingus nuotakų įvaizdžius, kurie neabejotinai įkvėps ieškant savosios grožio formulės.

D. Kazėnaitė seniai norėjo parodyti, kaip pagal ją atrodo tobula nuotaka. Kadangi vizažistė niekaip negalėjo apsispręsti, kuris įvaizdis būtų pats geriausias, nusprendė įgyvendinti visas savo subrandintas idėjas.

Fotosesijos modeliais tapo žinomos Lietuvos moterys. Į nuotakos vaidmenį įsijautė Lietuvą pasaulyje garsinantis modelis Karolina Toleikytė, socialinių tinklalapių žvaigždė Karolina Meschino, dizainerio Karlo Lagerfeldo numylėtinė, modelių agentūros įkūrėja Dovilė Viršilaitė, TV laidų vedėja Indrė Stonkuvienė ir stilistė, viena gražiausių Lietuvos moterų Asta Valentaitė. „Visos šios moterys yra mano mūzos. Jos žavi savo išvaizda, charakterio savybėmis, asmenybe, yra garsios skirtingose srityse. Šios moterys yra neprilygstamos lyderės, savo žinomumą užsitarnavusios įgimtu talentu ir darbu“, – sako D. Kazėnaitė.

A. Valentaitė fotosesijoje virto valiūkiška, seksualia, atsipalaidavusia nuotaka. Jai buvo parinktas spindinčios odos makiažas, pabrėžiantis tobulus veido bruožus.

Fotosesijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)